kozan.gr: Παρουσιάστηκε, στην Κοζάνη, ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων (Βίντεο-Φωτογραφίες)

27 Οκτωβρίου 2017
20:35
Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση παρουσίασης για το νέο ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή 27/10, στο Κοβεντάρειο. Ομιλητές ήταν ο Βασίλης Σωτηρόπουλος δικηγόρος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής και η Αικατερίνη Τσιομπάνου, δικηγόρος και Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης. Οι δυο δικηγόροι επεσήμαναν στους ακροατές όλα τα στοιχεία του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων, που δίνουμε συνήθως στις τράπεζες, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες. Δείτε ένα βίντεο από τη σημερινή εκδήλωση.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.