Mητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας Θεόκλητος: “Πολύ μεγάλο λάθος η πώληση μονάδων της ΔΕΗ” (Βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2017
09:00

Θέση εναντίον της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ εξέφρασε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας Θεόκλητος, χαρακτηρίζοντας, σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ως πολύ μεγάλο λάθος τη συγκεκριμένη κίνηση, σε περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί τελικά. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

8 σχόλια

  • Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΚΛΗΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.

    • Όλα τα έγραψες με κεφαλαία γράμματα, εκτός από το όνομά σου. Βασίλης. Είναι κύριο όνομα και γράφεται με μεγάλο βου στην αρχή της λεξούλας.

    • οι παπάδες να κατσουν στα αβγα τους κ να μην ανακατευονται στα κοσμικα!!

      Καλομαθαν κ αυτοι με τον μισθο…κ γιατι να τους πληρωνει το κρατος???

  • ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟ “Η” ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.