kozan.gr: Νέοι κάδοι πρωτοποριακής αντιρρυπαντικής τεχνολογίας εγκαταστάθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο))

20 Δεκεμβρίου 2017
21:44

Νέοι κάδοι πρωτοποριακής αντιρρυπαντικής τεχνολογίας εγκαταστάθηκαν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (από την πλευρά της πλατείας Ελευθερίας) αντίστοιχοι με αυτούς που έχουν τοποθετηθεί ήδη στην πλατεία Μπρίστολ (περιοχή νέων ΚΤΕΛ Κοζάνης). Οι πολίτες εκεί θα μπορούν να απορρίπτουν οικιακά απορρίμματα αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά (γυαλί, πλαστικό, κ.ά.). Ο Δήμος Κοζάνης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Γρηγοριάδης αναμένει την προμήθεια ενός ειδικού οχήματος-τύπου γερανού για την έναρξη της λειτουργίας του υπογειοποιημένου αυτού συστήματος , κάτι που όπως δήλωσε δεν θα αργήσει να συμβεί.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr


13 σχόλια

  • 1ον μαυροι θα γινουν κι αυτοι σε λιγο και βρωμικοι οπως οι αλλοι κι απλυτοι οπως ακριβως κ οι αλλοι
    2ον ειναι αναγνωσιμες οι ετικετες απο ολους; ως προς τη γλωσσα κι ως προς το μεγεθος;για να μη πω για τη θεση ετικετας

  • Φτάνει ρε μίζεροι γραφιάδες που έχετε άποψη επί παντός επιστητού και δεν έχετε βγει απ´ τα σύνορα της Κόζιανης

  • Αφήστε τις εμμονές και ασχοληθείτε με σοβαρά προβλήματα του Δήμου. Να υποθέσω ότι με αυτό το εργο περιορίζεται το αποτύπωμα CO2 του Δήμου; Ε ρε εκλογές που θέλετε.

  • Όλοι οι σιουρδοι θα έχουν σπίτι πέντε κάδους, άλλο για γυαλί, άλλο για πλατό, άλλο για τρόφιμα και άλλο για χαρτί και θα κατεβαίνουν απ το σπίτι με πέντε σακούλες να πάνε στην πλατεία να πετάξουν τα σκουπίδια τους. Αύριο κι όλας θα το δείτε. Εδώ τρομάζεις να δεις άνθρωπο να ανακυκλωνει χαρτί και μπαταρίες κι εσείς δώσατε χρήματα για ένα έργο που θα μείνει αναξιοποιητο. Μιλάμε για έργο ΚΑΘΑΡΑ για τα μάτια του κόσμου χωρίς καμία πρακτική σημασία. Τα καθημερινά προβλήματα τρέχουν και ασχολείστε με πράγματα τρίτης σημασίας.

    • επειδή δεν ξέρεις να ανακυκλώνεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν και οι άλλοι. πίσω στο χωριό τότε απολίτιστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.