Αγορά εργασίας: Ζητούνται απο εταιρεία, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τ.Ε ή Π.Ε. και ένας Ψυκτικός, για εργασία στην Κοζάνη

5 Ιανουαρίου 2018
10:50
Κανένα σχόλιο

ΑΓΓΕΛΙΑ

1ΗΖητούνται: Δύο (2) Ηλεκτρολόγοι με άδεια επαγγέλματος εγκαταστάτη ή συντηρητήηλεκτρολόγου 1ης ομάδας Α’ ειδικότητας. Ένας (1) Ηλεκτρολόγος Τ.Έ. ή Π.Έ. ή με άδεια επαγγέλματος εγκαταστάτη ήσυντηρητή ηλεκτρολόγου 3ης ομάδας Α’ ειδικότητας.Έργασία πλήρους απασχόλησης (8ωρη) 40 ώρες την εβδομάδα ο καθένας για 24ωροπρόγραμμα.

Απαιτείται αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών στηνειδικότητά τους.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23820 28832Email αποστολής βιογραφικών: [email protected]

ΑΓΓΕΛΙΑ 2

ΗΖητείται: Ένας (1) Ψυκτικός με άδεια άσκησης επαγγέλματος εργοδηγού ψυκτικού, κάτοχοπιστοποιητικού Ι του κανονισμού 303/2008/ΈΚ ή με άδεια άσκησης επαγγέλματοςαρχιτεχνίτη ψυκτικού, κάτοχο πιστοποιητικού ΙΙ του κανονισμού 303/2008/ΈΚ Έργασία πλήρους απασχόλησης (8ωρη) 40 ώρες την εβδομάδα για 24ωρο πρόγραμμα.

Απαιτείται αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών στηνειδικότητά του.Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23820 28832Email αποστολής βιογραφικών: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.