Tσοτύλι Βοΐου: Σιδερένια κολόνα έπεσε σε ταξί την ώρα που μαθητές εισέρχονταν σε αυτό

31 Ιανουαρίου 2018
23:35
Κανένα σχόλιο

Άγιο είχαν τέσσερα παιδιά αλλά και ο ιδιοκτήτης ταξί, όταν κατά την διάρκεια της επιβίβασή τους, κολόνα φωτισμού έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη στις 18.45 στο Τσοτύλι του Δήμου Βοΐου, σε κεντρικό δρόμο της πόλης μπροστά από τον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας.  Η σάπια πιθανότατα σιδερένια  κολόνα με αναμμένες τις λάμπες,  λύγισε και «προσγειώθηκε» στο αυτοκίνητο την στιγμή που οι δυο μαθητές της Α΄Λυκείου έμπαινα στο ταξί, ενώ οι άλλοι δυο είχαν ήδη καθίσει στις θέσεις τους. Μετά το πρώτο σοκ, τα παιδιά  και ο οδηγός βγήκαν από τα ταξί, χωρίς κανείς να τραυματιστεί  ενώ ζημιές έχει υποστεί το αυτοκίνητο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.