Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η ΠΕΔ καλούν τις επιχειρήσεις τροφίμων – ποτών για συμμετοχή στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση» (10-13/5/2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου)

23 Φεβρουαρίου 2018
10:47
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης στηρίζει την εκθεσιακή πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΔ) για συμμετοχή επιχειρήσεων παραγωγής τροφίμων & ποτών της Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από 10 ως 13 Μάϊου 2018 και απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις – μέλη, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες, να εκδηλώσουν το συντομότερο το ενδιαφέρον τους.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η εφετινή έκθεση που κύριο στόχο έχει την απόλυτη και ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση)

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου Κοζάνης chambers@otenet.gr ή να επικοινωνήσουν με την Προϊσταμένη Δ/νσης κα Κατερίνα Καρακουλάκη στο τηλ. 24610 41693

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.