Κοπή πίτας του Σωματείου Χειριστών Μηχανημάτων Εκτελέσεως Τεχνικών Έργων Νομού Κοζάνης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου

20 Ιανουαρίου 2019
23:00
Κανένα σχόλιο
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι μέλη του Σωματείου, στις 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, για να λάβουν μέρος στη Γεν. Συνέλευση του Σωματείου μας, καθώς και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας για το Νέο έτος 2019. Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις εξελίξεις στον […]
Διαβάστε περισσότερα

O ετήσιος χορός του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου

20 Ιανουαρίου 2019
21:07
  O ετήσιος χορός του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα

Τι αναφέρει η συμφωνία των Πρεσπών για θέματα παιδείας

20 Ιανουαρίου 2019
21:05
Πηγή esos.gr Το Σχέδιο Συμφωνίας των Πρεσπών που κατατέθηκε ,προς ψήφιση, στη Βουλή κάνει αναφορά, στην  έκδοση νέων σχολικών βιβλίων , “σύμφωνα με την  αντικειμενική, επιστημονική ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων βασισμένη σε αυθεντικές τεκμηριωμένες και επιστημονικά στέρεες ιστορικές πηγές και αρχαιολογικά ευρήματα”. Επίσης το άρθρο 15 της  Συμφωνίας αναφέρεται στη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20/1 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
20:26
  Στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 20/1. εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Γυναικών Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης, έκοψε την πίτα της, το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
19:59
  Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης, πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας, το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων».
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Σε πανό, το πρόσωπο του μακαριστού Σισανίου & Σιατίστης Παύλου, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα

20 Ιανουαρίου 2019
19:43
  Σε πανό, το πρόσωπο του μακαριστού Σισανίου & Σιατίστης Παύλου, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, δίπλα σε εκείνα του Παύλου Μελά και του αείμνηστου συγγραφέα – ιστορικού, Σαράντου Καργάκου.      
Διαβάστε περισσότερα

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών του ΤΕΕ/Τμήμα Δ. Μακεδονίας έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής, την καθιερωμένη ετήσια πίτα (Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
19:39
  Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών του ΤΕΕ/Τμήμα Δ. Μακεδονίας έκοψε, το απόγευμα της Κυριακής, την καθιερωμένη ετήσια πίτα.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Eκδήλωση για την κοπή πίτας, πραγματοποίησε, το απόγευμα της Κυριακής 20/1, η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
19:25
  Eκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Νέου Έτους 2019, διοργάνωσε την Κυριακή 20η Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Κοζάνης, η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, με θέμα: «Περί Ἐνορίας: Ὁ Χριστός ἐν τῷ μέσῳ ἡμῶν».  
Διαβάστε περισσότερα

Mία ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη τα σχολεία στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

20 Ιανουαρίου 2019
19:10
Κανένα σχόλιο
  Με απόφαση του Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με πολύ κέφι ο ετήσιος χορός των «Μακεδνών», το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στα Πετρανά Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
17:27
  O ετήσιος χορός των «Μακεδνών», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στα Πετρανά Κοζάνης.  Στο μουσικό κομμάτι ήταν το συγκρότητημα “Κοζανίτικο Τακίμι”.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκοψε πίτα, το μεσημέρι της Κυριακής 20/1, ο σύλλογος «Η Κόζιανη» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
17:17
  Η κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου «Η Κόζιανη», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στο οικογενειακό κέντρο «Κλιούγκι» στην Κοζάνη.  
Διαβάστε περισσότερα

Αγγελος Συρίγος: H διπλωματική διακοίνωση δίνει γλώσσα και υπηκοότητα

20 Ιανουαρίου 2019
15:07
  Στα προβλήματα της Συμφωνίας των Πρεσπών αναφέρθηκε ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Δίνει γλώσσα, δίνει υπηκοότητα και δυστυχώς με τη διπλωματική διακοίνωση που μας ήρθε προχθές ότι δίνει και λαό. Στη διπλωματική διακοίνωση αναφέρεται για πρώτη φορά ότι υπάρχει «Μακεδονικός» λαός. Ως τώρα εμείς ξέραμε ότι είχαμε υπογράψει […]
Διαβάστε περισσότερα

Live το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος: Σε εξέλιξη οι ομιλίες – Κοσμοσυρροή στην πλατεία Συντάγματος

20 Ιανουαρίου 2019
14:23
  Live το συλλαλητήριο: Σε εξέλιξη οι ομιλίες – Κοσμοσυρροή στην πλατεία Συντάγματος.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, η 7η συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
14:14
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε η 7η συνάντηση χορωδιών, την οποία διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Κοζάνης. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι χορωδίες: –      Χορωδία Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα» –      Χορωδία Γονέων και Φίλων Περιφερειακού Ωδείου Φλώρινας –      Χορωδία Γρεβενών «Λίγεια» –      Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκοψαν την πίτα τους, την Κυριακή 20/1, τα μέλη & φίλοι του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης (Φωτογραφίες & Bίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
14:00
  Στο στέκι του συλλόγου τους, στην περιοχή «Σμάθκο», τα μέλη & φίλοι του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.  
Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση του Β. Κωνσταντόπουλου στην Οικολογική Κίνηση Κοζάνης για τη ίδρυση Τεχνολογικού Πάρκου στα Καμβούνια

20 Ιανουαρίου 2019
13:40
Διαβάζω σήμερα στο kozan.gr την ανακοίνωση της Οικολογικής Κίνησης και τις ενστάσεις που εγείρει για την ίδρυση Τεχνολογικού Πάρκου καινοτομίας και κυκλικής οικονομίας, που σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Δ.Μ και του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος θα εγκατασταθεί στα Καμβούνια. Παρακολουθώ επίσης με ενδιαφέρον την αντιπαράθεση που αναπτύσσεται για το ποια περιοχή είναι πληττόμενη και ποια […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/1, η γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
13:33
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, η γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών και των εισαχθέντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι κατά το 2018.
Διαβάστε περισσότερα

37χρονος διέπραξε 7 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης

20 Ιανουαρίου 2019
13:09
Κανένα σχόλιο
  Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Βελβεντού Κοζάνης, εφτά (7) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης, που τελέσθηκαν από το Νοέμβριο του 2018 έως τον Ιανουάριο του 2019 και σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού για κλοπή. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε […]
Διαβάστε περισσότερα

Στις 9.00 π.μ. τα σχολεία στο δήμο Γρεβενών την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου

20 Ιανουαρίου 2019
13:00
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ.. Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών θα λειτουργήσει κανονικά. Γραφείο Τύπου Δημάρχου Γρεβενών
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr.Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Κοβενταρείου Ιδρύματος, η Eκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Κοζάνης και Περιχώρων (Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
12:26
  Με ικανοποιητική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Κοβενταρείου Ιδρύματος, η Eκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Κοζάνης και Περιχώρων. Έγινε απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικός απολογισμός, καθώς κι εκλογή νέου Δ.Σ..  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Το σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΠΕ Κοζάνης, έκοψε, το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, την καθιερωμένη πίτα, παρουσία του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου, στον οποίο “έπεσε” και το φλουρί (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
12:10
Κανένα σχόλιο
  Το σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ΠΕ Κοζάνης διοργάνωσε, το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στο  ξενοδοχείο Αλιάκμων στην Κοζάνη, την  εκδήλωση  κοπής  πίτας και γενική συνέλευση του συλλόγου, παρουσία του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου, στον οποίο “έπεσε” και το φλουρί.      
Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ»: Εκδήλωση, την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, για το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, που συντάσσεται αυτή την περίοδο στην ΠΕ Γρεβενών

20 Ιανουαρίου 2019
10:23
Κανένα σχόλιο
Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» διοργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση των μελών και συμπατριωτών του σχετικά με το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ που συντάσσεται αυτή την περίοδο στην ΠΕ Γρεβενών. Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 17.00 στην Αίθουσα του Συλλόγου στο Μπλιούρειο Εκκλησιαστικό ίδρυμα Σ.Μπλιούρα 2 απέναντι από την κεντρική […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ. Ντζιμάνης: “Το Μακεδονικό επανανομιμοποίησε την ακροδεξιά μετά τη μεταπολίτευση. Έγινε η κολυμβήθρα του Σηλωάμ”

20 Ιανουαρίου 2019
09:49
  Mε αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο βουλευτής Κοζάνης, Γ. Ντζιμάνης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “”Το Μακεδονικό επανανομιμοποίησε την ακροδεξιά μετά τη μεταπολίτευση. Έγινε η κολυμβήθρα του Σηλωάμ”.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Είχε “Άγιο” – Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε γκρεμό στον επαρχιακό δρόμο Σιάτιστας – Αγ. Κυριακής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
09:34
  Tυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας οδηγός, από χωριό της Ελίμειας,  όταν διερχόμενος, με το  αυτοκίνητό του, τον επαρχιακό δρόμο Σιάτιστας – Αγ. Κυριακής, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα, αυτό, να σπάσει την προστατευτική μπάρα και να πέσει στα πρώτα μέτρα γκρεμού δίπλα στο δρόμο. Το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Παρουσία του Μάκη Βορίδη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΒΟΪΟΥ της ΝΔ, στη Νεάπολη (Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
09:10
  Παρουσία του Μάκη Βορίδη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, η κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΒΟΪΟΥ της ΝΔ, στη Νεάπολη. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: 7:00 π.μ.: Πυρκαγιά σε βουλκανιζατέρ – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
09:09
Κανένα σχόλιο
    Πυρκαγιά σε βουλκανιζατέρ, που βρίσκεται στο 2οχλμ Πτολεμαΐδας – Προάστιο, σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής 20/1. Η Π.Υ Πτολεμαΐδας κλήθηκε στις 07:00 π.μ  και κινήθηκε άμεσα με 3 οχήματα και 7 άνδρες. Επικεφαλής της επιχείρησης κατάσβεσης ήταν ο Διοικητής της Π.Υ Πτολεμαΐδας, Επιπύραγος Χρήστος Σπυρίδης. Για τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργεί το […]
Διαβάστε περισσότερα

Το εθνικό ορειβατικό μονοπάτι της Δυτικής Μακεδονίας (του Σπύρου Γκαραβέλλα)

20 Ιανουαρίου 2019
09:08
  Σε όσους έχουν ασχοληθεί με τα ορειβατικά μονοπάτια της Ελλάδας, είναι γνωστό πως στη χώρα μας υπάρχουν αρκετά τέτοια λόγω της μορφολογίας της. Δυο από αυτά ανήκουν στα λεγόμενα Ευρωπαϊκά και είναι το τμήμα του Ε4 που διασχίζει κάθετα τη χώρα και το τμήμα του Ε6 που τη διασχίζει οριζόντια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα […]
Διαβάστε περισσότερα

Χρυσός ο Γρεβενιώτης Τεντόγλου στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων στο Μιραμάς (Βίντεο)

20 Ιανουαρίου 2019
09:00
  Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε η εθνική ομάδα στίβου στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων, στο Μιραμάς. Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε πρεμιέρα εξασφαλίζοντας από νωρίς τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στη Γλασκώβη. Με άλμα στα 7,99 μ., σημείωσε ατομικό ρεκόρ για τον κλειστό στίβο και ήταν νικητής στο μήκος, ενώ έπιασε και το όριο για […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκοψε πίτα, το βράδυ του Σαββάτου 19/1, ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής (Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
06:02
Κανένα σχόλιο
  Σε μια ιδιαίτερα ωραία ατμόσφαιρα ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής έκοψε την καθιερωμένη πίτα, το βράδυ του Σαββάτου 19/1.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 19/1, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας (Bίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2019
04:52
    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας το βράδυ του Σαββάτου 19/1 στην οικογενειακή ταβέρνα: «Ζήνων» στην Κοζάνη. Στην εκδήλωση τιμήθηκε από τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΤΕ, η συνταξιούχος του Οργανισμού, κα. Μαλαματή Στωϊκου.  
Διαβάστε περισσότερα