Θέσεις εργασίας για τρία άτομα στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας

22 Μαρτίου 2018
15:10

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, προκηρύσσει την πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με αντικείμενο τη «Υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα, Κοζάνης» σε τρεις (3) εξωτερικούς συνεργάτες στα πλαίσια του έργου «Λειτουργικά Έξοδα ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας».

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:

– Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο πτυχίο του εξωτερικού (στη περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ).
– Έδρα στην Περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.
– Τουλάχιστον οχταετή επαγγελματική εμπειρία.
– Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε Δημόσιο Φορέα σχετικά με την τακτοποίηση αυθαιρέτων και έκδοσης άδειας δόμησης κτισμάτων ιδιοκτησίας Δημοσίου κατά την τελευταία τετραετία (2013-2017).

Απαραίτητα προσόντα:
– Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο πτυχίο του εξωτερικού (στη περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ).
– Έδρα στην Περιφερειακή ενότητα Κοζάνης.
Τουλάχιστον δεκαετή επαγγελματική εμπειρία.
– Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους σε Δημόσιο Φορέα σχετικά με τον έλεγχο και την έκδοση αδειών δόμησης και την τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:

– Πτυχίο ελληνικού ΑΕΙ ή αντίστοιχο αναγνωρισμένο πτυχίο του εξωτερικού (στη περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση αναγνώρισης από το ΔΟΑΤΑΠ).
– Αγγλικά επιπέδου τουλάχιστον Β2.
– Γνώση Η/Υ

(α) επεξεργασίας κειμένων,

β) υπολογιστικών φύλλων και

γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κρέστου Αθηνά, τηλέφωνα 2461068282, fax 24610 39765, email: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.