kozan.gr: Με ψήφους 13 (όχι) και 12 (ναι) καταψηφίστηκε, εκ νέου, ο προϋπολογισμός του δήμου Σερβίων-Βελβεντού για το έτος 2018 (Bίντεο)

26 Μαρτίου 2018
21:21

Με ψήφους 13 (όχι) και 12 (ναι) καταψηφίστηκε, εκ νέου, ο προϋπολογισμός του δήμου Σερβίων-Βελβεντού για το έτος 2018. Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει  αύριο Τρίτη στις 19.00. Δείτε το σχετικό βίντεο, με τις ψήφους , αναλυτικά, των δημοτικών συμβούλων:

5 σχόλια

  • Δυστυχώς εκεί στον δήμο Σερβιων όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι με τις εμμονές και τις κόντρες που υπάρχουν( απόλυτα ίσως δικαιολογημενες) έχουν θέσει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του Δήμου και την καθημερινότητα των δημοτών τους Οι εκλογές θα γίνουν σε ένα χρόνο και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αναλογεί Ένα είναι σίγουρο ότι ο Δήμος θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες και όλοι έχουν τις ευθύνες τους Δυστυχώς μα όλοι!!

    • Εσύ δεν έχεις αντιληφθεί ότι ο Δήμος δεν λειτουργεί από την πρώτη μέρα του γιατρού. Έπρεπε από την πρώτη χρονιά να τον σταματήσουν με κάθε τροπο

      • Ο δήμος έπρεπε να είναι στο Πρόγραμμα Εξυγίανσης εδώ και δύο χρόνια. Ας όψονται αυτοί που για δύο χρόνια ψήφιζαν ελλειμματικούς προϋπολογισμούς.
        Την ευθύνη την έχει ο δήμαρχος που δεν μάζεψε έσοδα από τα νερά το 2015,2016,2017 συνολικά 2,0 εκ. ευρώ, όσο και το έλλειμμα που αναφέρει το Οικονομικό Παρατηρητήριο.
        Το να αφήνετε έξω από τις ευθύνες τον δήμαρχο είναι ανεύθυνο.

  • Όταν φθάνει ο δήμος σε μια τ’ετοια κατάσταση τότε αυτός που έχει ακεραία την ευθύνη είναι ο δήμαρχος.
    Γιατί δεν παραιτείται;
    Έχασε την πλειοψηφία!
    Τι άλλο πρέπει να διεγειρει την πολιτική του ευθιξία;

  • Ο δήμος έχει ρημάξει. Δεν λειτουργεί τίποτε. Ο δήμαρχος έρχεται το μεσημέρι για καφέ στις 1.00 και φεύγει στις 2.00. Επόμενο ήταν ότι ο δήμος θα έφτανε σε μια τέτοια κατάσταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.