kozan.gr: Συμβολική κατάληψη στον παλαιό δρόμο Κοζανης-Πτολ/δας από εργαζόμενους της ΔΕΗ εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ (Φωτογραφίες)

20 Απριλίου 2018
11:53

Συμβολική κατάληψη στον παλαιό δρόμο Κοζανης-Πτολ/δας πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 20/4 εργαζόμενοι της ΔΕΗ εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.

 

8 σχόλια

  • Ο ελληνικός λαός πεινάει, ζει απο τις συνταξεις των γονιών του και αν στο σπίτι υπάρχει κανένας μισθός δημοσίου υπαλλήλου, όλοι οι άλλοι είναι οικονομικά πεθαμένοι. Νομίζετε ότι νοιάζει πολλούς αυτήν την εποχή αν τμήμα της ΔΕΗ δοθεί σε ιδιώτες;

  • Οι συνδικαλιστές κατέβηκαν στην Αθήνα.
    Όσοι μείνανε πίσω, διαμαρτύρονται στο δρόμο.
    Εμείς έχουμε ρεύμα κανονικά.
    Μήπως λοιπόν δεν χρειάζεται κανένας σας;

  • πολυ καθισατε, κανατε αρκετη ζημια
    καιρος να φυγετε! να δειτε τα πραγματικα προβληματα που αντιμετωπιζουμε καθημερινα ολοι εμεις οι υπολοποι που ποτε δεν καταδεχτηκαμε να γινουμε παριες προσκολημμενοι σε βουλευταδες
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ Κ ΔΩΡΟ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ (που θεωρει τη ΔΕΗ σπιτι του,κ οχι δημοσια υπηρεσια, απειλωντας να μας καταβασει το γενικο). Γ

  • Συμμετοχή πέρα από κάθε φαντασία. Τώρα πληρώνονται τα ειρωνικά χαμόγελα και σχόλια πολλών από τους μόνιμους υπαλλήλους όταν στραγκιζαν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στους διάφορους εργολάβους.

  • Πολύ χολη ρε σεις ανθρωπάκια που επειδη δεν μπορεσατε να μπειτε στη δεη θελετε να απολυθουν αυτοι που ειναι μεσα …..οκ θα απολυθουν αλλα κοντα μ αυτους θα χαθητε και σεις ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.