Απάντηση του ΥπΑΑΤ σε ερώτηση του βουλευτή Γ. Κασαπίδη σχετικά με την καταβολή αποζημιώσεων από χαλαζοπτώσεις σε καλλιέργειες της Π.Ε. Κοζάνης

20 Απριλίου 2018
11:52

Έντονες διαμαρτυρίες και πλήθος ενστάσεων από γεωργούς της Π.Ε. Κοζάνης προκάλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ για την καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες παραγωγούς από χαλαζοπτώσεις κατά το έτος 2017.
Όπως επισημαίνουν πολλοί αγρότες τόσο από την περιοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού όσο κι από το Δήμο Εορδαίας, νιώθουν αδικημένοι όχι μόνο από την καθυστέρηση της καταβολής αλλά και από τα ποσά των αποζημιώσεων που τους ανακοινώθηκαν.
Για το θέμα ο βουλευτής κ. Γ. Κασαπίδης είχε υποβάλλει σχετικές ερωτήσεις, με την τελευταία στις 16/2/2018. Η απάντηση στην ερώτηση αυτή που δόθηκε από το ΥπΑΑΤ είναι σε πλήρη δυσαρμονία με το αίσθημα αδικίας των παραγωγών.
Το πλήρες κείμενο της απάντησης του ΥπΑΑΤ.

Ένα σχόλιο

  • ξεπουλάνε ΔΕΗ και οχι μονο αλλα και Ελλάδα και εσείς μας λέτε για το χαλάζι ποτε μα ποτε δεν ζείτε την πραγματικότητα οπως ειναι αλλα οπως την θέλετε εσεις .απίστευτα πράγματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.