Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας: Όλοι Μαζί στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ και προστατεύουμε τη Δημόσια περιουσία

25 Απριλίου 2018
11:35
Κανένα σχόλιο

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στο επερχόμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της για να ανατραπούν οι δεσμεύσεις του τρίτου μνημονίου που διαλύουν και χρεοκοπούν τη ΔΕΗ και να μην ανατραπούν οι εργασιακές τους σχέσεις.

Η κυβέρνηση κατέθεσε και προωθεί για ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο για την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής της ΔΕΗ. Με αυτό το νομοσχέδιο προβλέπεται η μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση δημόσιας γης που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα (50.000 στρέμματα στην Αρκαδία και άλλα τόσα στην Φλώρινα θα περάσουν στα χέρια ιδιωτών).

Κατ’ επέκταση, το ηλεκτρικό ρεύμα θα ακριβύνει ακόμα περισσότερο για τους καταναλωτές και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι από το 2005 που ξεκίνησε η περίφημη απελευθέρωση της αγοράς της ενέργειας οι λογαριασμοί στους καταναλωτές έχουν αυξηθεί κατά 149%.

Όλοι Μαζί στηρίζουμε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ και προστατεύουμε τη Δημόσια περιουσία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.