Ούτε ο αγώνας τελείωσε, ούτε η μάχη, o κύβος ΔΕΝ ερρίφθη, Θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέχρι το τέλος

25 Απριλίου 2018
18:54

Το σχέδιο νόμου «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού» μπορεί πλέον να αποτελεί Νόμο του Ελληνικού κράτους, αυτό όμως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν σημαίνει ότι ο αγώνας για την ακύρωση των δρομολογούμενων, σταματά.

Το αντίθετο μάλιστα. Ο αγώνας δυναμώνει και δεν παρεκκλίνει ούτε σπιθαμή από τον τελικό στόχο.

Ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και δυστυχώς για τους 151 πρόθυμους-συναυτουργούς του Εθνικού Εγκλήματος, σε αυτόν τον δρόμο ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν την προετοιμασία του αγώνα, που στήριξαν την απεργία, που στήριξαν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε συλλογικά να προβάλλουμε την αντίσταση που απαιτείται προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο.

Με ενημερώσεις στους χώρους δουλειάς, με ενημερώσεις των φορέων, με συντονισμό και προγραμματισμό, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ του καταστροφικού σχεδίου.

Στην παρούσα φάση, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αποφασίστηκε, κατ΄εξουσιοδότηση της σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας της 29ης Μαρτίου 2018, αναστολή των 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 10 μ.μ. απόψε το βράδυ (25.4.2018).

Ας το καταλάβουν καλά:

  • Το σπίτι μας ΔΕΝ θα το παραδώσουμε στα συμφέροντα

  • Την μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να την ξεπουλήσουνε, οδηγώντας στον μαρασμό ολόκληρες κοινωνίες και φορτώνοντας στους καταναλωτές το κόστος μιας αποτυχημένης αποεπένδυσης.

Με σύνθημά μας το

«Όπου ενότητα, εκεί ΝΙΚΗ»

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Γραφείο Τύπου

10 σχόλια

  • Αδαμίδης-Καρυπίδης αφού πρώτα έκαναν ..πλάτες στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και πέρασε το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ … θυμήθηκαν ότι πρέπει να … ξεσκονίσουν το αραχνιασμένο λάβαρο της … επανάστασης..μόνο που δεν πείθουν πια κανέναν και στην καλύτερη για αυτούς περίπτωση να καταντήσουν γραφικοί με τα… μπρος – πίσω τους !!!

    • Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για την περιοχή.
      Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ μπορούν να στραφούν στην καλλιέργεια της γης, να φυτέψουν λεβάντα, τσάι και άλλα αρωματικά φυτά.
      Κανένας δεν χαθεί.

  • Ρε τι μας λέτε!!!
    Ο ΒΑΤΆΛΗΣ θα παραιτηθεί;;;
    Ο Καραλευθέρης θα παραιτηθεί!!!
    Άν δεν Παραιτηθούν έχετε το κουράγιο να τούς διαγράψετε !!!
    Αφήστε τις ανακοινώσεις και τον μπλα-μπλα.

  • Μας κοροϊδεύετε μέχρι χθές όλοι μαζί με αυτούς που σταυρώνουν κάθε μέρα την περιοχή στα ίδια ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες εδώ και χρόνια
    Θυμήθητε και την μικρή ΔΕΗ πως την στήριζαν κάποιοι
    Αλλά τώρα θα σας βρούν μπροστά τους κρίμα
    Θα τα βρούν από το λαό

  • Ο Βατάλης (διορισμένος στο Δ.Σ. της ΔΕΗ από τους ΑΝΕΛ) και ο Καραλευθέρης (εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ΔΕΗ από τους εργαζόμενους), μέλη του Σπάρτακου δεν είναι;
    Θα τους διαγράψετε;
    Ο Γραμματέας του Σπάρτακου μαζί με τον Βατάλη, πίνουν τα κοκτέϊλ τους στον πρώτο όροφο της πλατείας στην Κοζάνη σχεδόν καθημερινά και τα “λένε”.
    Α ρε Εργαζόμενε Ιθαγενή, να δω πότε θα ξυπνήσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.