Μετά τη λήξη της θεωρητικής κατάρτισης του ανωτέρω σεμιναρίου, σήμερα ξεκίνησε η πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων. Τα εργαστηριακά μαθήματα διεξάγονται σε τυροκομείο, σε πραγματικές συνθήκες παραγωγής τυριών και γιαουρτιών. Θα τυροκομήσουν οι ίδιοι οι εκπαιδευόμενοι.
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ:
Τυροκομείο “Το Αλεξανδρινό”
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΟΣ:
Πέτσας Γεώργιος
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ