kozan.gr: Τι απέγινε το περίφημο αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου. “Πάγωσε”; Γιατί δεν προχωρά; Τι απαντήσεις δίνει στο kozan.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς (Βίντεο)

23 Μαΐου 2018
13:30

Τι απέγινε το περίφημο αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου. “Πάγωσε”; Γιατί δεν προχωρά; Τι απαντήσεις δίνει στο kozan.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς.

 

 

 

5 σχόλια

  • Πολλά ζητάτε ! Αυτοί του ψευτοθόδωρου μόνο στο γκρέμισμα είναι καλοί …. και στις κωλοτούμπες…

  • Είχε την ίδια τύχη που είχε και η πρωτοβουλία του σκηνοθέτη -βουλευτή για την ίδια περίπου περιοχή.

  • Ασχολούνται με πολύ πιο σοβαρά θέματα
    Πως θα διορίζουν ημετέρους
    Που θα ξαναβρεθούν στη νεα εκλογική περίοδο
    Πως θα χρηματοδοτούν ότι πιο αντιαναπτυξιακό έργο και δράση
    Σιγά μην ασχοληθούν με σοβαρά αναπτυξιακά έργα τι είναι αυτά
    Με την επικοινωνία πρέπει για να έχουμε δουλιά και εμείς και τα παιδιά μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.