kozan.gr: Δ.Σ. Κοζάνης: Η παράταξη Μαλούτα πρότεινε να συζητηθεί το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και να εκδοθεί κοινό ψήφισμα (κατά της συμφωνίας), αλλά η πρόταση (περί έκδοσης ψηφίσματος) καταψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, μετά από πρόταση του δημάρχου Κοζάνης – Σε ό,τι αφορά το συλλαλητήριο, στην Κοζάνη, ανέφερε: «Δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής, από τη δική μας πλευρά» (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2018
20:18

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης (του Λ. Μαλούτα), μέσω της δημοτικής συμβούλου Ελπίδας Κουιμτζίδου, πρότεινε να συζητηθεί το θέμα της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών, για την ονομασία των Σκοπίων και να εκδοθεί κοινό ψήφισμα (κατά της συμφωνίας), αλλά η πρόταση καταψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, μετά από πρόταση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος έκρινε πως δεν είναι αναγκαία η έκδοση ενός τέτοιου ψηφίσματος, πόσο μάλλον κοινού, από τη στιγμή που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά το συλλαλητήριο, που θα γίνει, στις 5 Ιουλίου, στην Κοζάνη  (διαβάστε εδώ) κι αν ο ίδιος παραστεί σ’ αυτό, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, μετά από ερώτηση του kozan.gr, απάντησε: «Δεν έχουμε προσκληθεί, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής, από τη δική μας πλευρά, στο συλλαλητήριο. Από εκεί και πέρα ο κάθε πολίτης ελεύθερα μπορεί να εκφράζει τις αντιδράσεις, τις διαφωνίες του, επί του θέματος».

Η δήλωσή του, νωρίτερα, στα ΜΜΕ, μετά από ερώτηση του kozan.gr

56 σχόλια

    • Τόσο πολύ σε τυρανάει το παρελθόν ! τόσο πίσω έμεινες ; Δεν κατανόησες τα γεγονότα των ημερών, τρέφεσαι από το παρελθόν!

    • Ακόμα μια τρολιά χωρίς ουσία. Ο τίτλος του βίντεο είναι παραπλανητικός – ,”clickbait”, στο βίντεο δεν ακούγεται πουθενά ο Σαμαράς να ξεπουλά ή να υπογράφει συμφωνία ξεπουλήματα του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια. Βασικά η Μέρκελ λέει ότι δεν έγινε καμιά συζήτηση επί του θέματος. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου και προσπαθείς να σώσεις τα ασημάζευτα με τη γνωστή γκεμπελίστικη μέθοδο “πετάω τη μπάλα στην εξέδρα” . Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    • ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΗΣ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑΣ!

      ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΪΔΕΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

      ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΙΑ!!!

      ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!

      Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
      ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.
      ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  • Συνέχισε να υπερασπίζεσαι την ιδεολογία σου. Αν και εκλέχτηκες ως Οικολόγος έχεις γίνει το καλύτερο “τσιράκι” του Τσίπρα. Ένας χρόνος σου μείνε πολιτικά και θα πας εκεί που σου αρμόζει.

    • Έπιασαν δουλειά οι σκοπιανοτσολιάδες να κάνουν το άσπρο μαύρο. Συνεννοημένοι ήσασταν; Τον Ζολώτα δε θα τον βάλετε;

    • ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ! ΟΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ 4% ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

  • Τα συριζοτρόλ έχουν αφηνιάσει σε δήμο και περιφέρεια, σε λίγο θα βγάλουν και τον Αβέρωφ μέσω skype από τον έξ’ αποδώ!

    • ψηφισε ΝΔ εσυ να γινουν απολυσεις στο δημοσιο οπως φωναζε ο Μητσοτακης..ελληναρες ευκολα ξεχνατε..

      • Και τον Μητσοτάκη τον πρεσβύτερο μη ξεχάσετε να ”ξεθάψετε” από τα αρχεία σας! Είπαμε, το γκεμπελίστικο κόλπο σας ότι η ΝΔ ξεσηκώνει τον κόσμο δεν πουλάει. Βρείτε άλλο.

      • Άσε την προπαγάνδα του σκληρού αριστερού κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ . Πουλήσατε αεροδρόμια- λιμάνια – νερά –ΔΕΗ και την Μακεδονία . Με την υπογραφή σας έγιναν όλα αυτά και δικαιολογίες δεν υπάρχουν . Τα παραμύθια σας ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι μόνο τους εγκεφαλικά καμένους

  • Ποιὀς θα διδάξει στο Δήμαρχό μας
    ότι τα Σλαβόφωνα Σκόπια, ΔΕΝ δικαιούνται το όνομα Μακεδονία.
    ότι το σερβοβουλγαρικό γλωσσικό τους ιδίωμα, ΔΕΝ είναι μακεδονική γλώσσα, διότι τέτοια δεν υπάρχει.
    ότι οι Μακεδόνες ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ Έλληνες και ομιλούσαν και ομιλούν την Ελληνική γλώσσα, εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια. Όπως οι Κρητικοί. Όπως οι Μικρασιάτες. Όπως οι Πόντιοι.

    • Ξέρει ότι Μακεδόνας μπορεί να είναι μόνο ο Έλληνας άλλα η ανάγκη που έχει να ξεπουλήσει ότι είναι Ελληνικό τον οδηγεί στο να είναι πάντα με αυτούς που διεκδικούν κομμάτι από την πατρίδα μας . Το θέμα είναι πως εμείς τον ανεχόμαστε

      • Τον Βαγγέλη που μαζί με τον Καρυπίδη ούτε ένα ψήφισμα ομόφωνο δεν έβγαλαν που να καταδικάζουν την συμφωνία. Τον Βαγγέλη που συμφώνησαν με τον ψευτοθόδωρο οι μισοί να πάνε να χειροκροτάνε τον Κοτζιά και οι άλλοι μισοί να πάνε στο Πισοδέρι. Τον Βαγγέλη που τώρα που τέλειωσε το σόου είναι πάλι στην καρέκλα του αγκαλιά με τον Καρυπίδη σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Όχι άλλο σανό, Στα Εθνικά θέματα όταν διαφωνείς με τον αρχηγό σου παραιτήσαι. Άιντε να πάτε να κρυφτείτε όλοι σας μαζί με τον αρχηγό σας

      • Τα γρεβενα μας μαραναν. Κανενα απ τη δεσκατη δεν εχεις;καλαμπακα; πωγωνιανη; καλυτερα απ τη Βαντσα ρε φιλε ναναι διπλα!

  • Δήμαρχε λυπάμαι πάρα πολύ που σε ψήφησα η Μακεδονία είναι Ελληνική και εσύ θα είσαι ένα μαύρο κομμάτι στην ιστορία του δήμου

  • Κι απο μας δεν υπάρχει διάθεση να σε ξανααψηφίσουμε, στην παράταξη σου έχετε όλοι την ίδια άποψη;

  • Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο λυπάμαι που τους ψήφισα!

    Ωστόσο ουδέν κακόν αμιγές καλού…Τα πράγματα ξεκαθάρισαν και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του.

  • Δηλαδή και οι δημοτικοί σύμβουλοι του πρωιν δημάρχου της Κοζάνης ( για μένα δεν είναι δήμαρχος Κοζάνης) δεν διαφωνούν με τα λεγόμενα του αφεντικού τους . Θα τιμοριθουν και αυτοί σε οποία παράταξη και να κατέβουν όσα Χρονια και να περάσουν θα τους καταψηφίζω

  • Συμπολίτες έχει δίκιο ο προηγούμενος σχολιαστής, καταγράψτε στο σκληρό δίσκο του εγκεφάλου σας όλους τους δημοτικούς συμβούλους που συμφωνούν με τη στάση του Δημάρχου στο θέμα αυτό και ανταμείψτε τους σε όποιες εκλογές κατέβουν με οποιοδήποτε κόμα.Το ίδιο ισχύει και με τους συμβούλους της περιφέρειας. Τα ψέμματα τελείωσαν ως εδώ και μη παρέκει.

  • Σαν δεξιός που είμαι έχω μια απορία: η παράταξη του κ. Δεληγιάννη γιατί τηρεί σιγή ιχθύος στο θέμα της Μακεδονίας; γιατί δεν βγαίνει μπροστά ως επικεφαλής της παράταξης που εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη μερίδα του λαού;μήπως υπάρχει κάτι ενόψει δημοτικών εκλογών; Κρίμα!!

  • Μια χούφτα “τιποταδες”φόρεσαν τη στολή του μακεδονομαχου και έπιασαν τα πληκτρολόγια χαρακτηρίζοντας συροζοτρολ και σκοπιανοτσολιαδες όσους διαφωνούν μαζί τους. Προφανώς είναι οι πρώην “μένουμε Ευρώπη” (αλλά δεν είμαστε Ευρώπη) που τα αφεντικά τους τους είπαν να αλλάξουν τροπάριο γιατί μέχρι σήμερα σε όποιο καταστροφικό σενάριο και αν πόνταραν έχασαν πανηγυρικά!

    Και επειδή είναι σίγουρο ότι η ανάρτηση αυτή θα αποτελέσει αφορμή για να κορυφωσετε Τον διαδυκτιακο αυνανισμό σας, σας υπενθυμίζω ότι η ιστορία είναι αυτή που θα ξεχωρίσει τους λαϊκιστές από τους τολμηρους Και πραγματιστες.

    Καλη σας νύχτα.

    • Εμείς τον διαδικτυακό ,εσύ τον αριστερόστροφο πνευματικό.Κατέβα απο το συννεφάκι σας και πάρτε το λεωφορείο να συναντήσετε τον σύντροφο Μαδούρο.

    • Απλά σε αγνοούμε γιατί ξέρουμε ότι είσαι το γνωστό έμμισθο συριζοτρόλ που προσπαθεί μάταια να πείσει ότι η ΝΔ κρύβεται πίσω από τον γενικό ξεσηκωμό για να προκαλέσει πόλωση και να γυρίσει το παιχνίδι σε κομματικό. Για άλλη μια φορά σε γράφουμε εκεί που ξέρεις και επαναλαμβάνουμε ότι η πατρίδα είναι υπεράνω του παλαιοκομματικού σας. Μόνο Ελλάδα!

    • θα σε βόλευε προδότη. Η Μακεδονία είναι μία και δεν χωράει αμφισβήτηση ή άλλη άποψη. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

  • Παραιτηθητε δεν αξίζετε να είστε στο Δημαρχείο της Κοζάνης … Φύγετε φιλοσκοπιανοι φύγετε στο κόμμα σας …Ο λαός της Κοζάνης θέλει αγωνιστές Πατριώτες …Δεν έχετε πλέον την πλειοψηφία στην πόλη φυγετεεε

  • Θα μπορούσατε,κ. Δήμαρχε, να μας εξηγήσετε πώς είναι δυνατόν από τη μια μεριά κάποιος να δηλώνει αντιφασίστας και από την άλλη να μην αντιδρά στην αποδοχή του αλυτρωτισμού που συνιστά η νομιμοποίηση μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας από την κυβέρνηση;
    Μήπως υπάρχει καλός και κακός αλυτρωτισμός και κατ’ επέκταση καλός και κακός φασισμός;
    Με εκτίμηση,
    ένας ψηφοφόρος σας.

  • Δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής, από τη δική μας πλευρά στης επόμενες δημοτικές εκλογές για την παράταξη σας θα δηλώσω εγω σαν απλος πολίτης

  • πρεπει ολοι να κρατησουμε την ψυχραιμια μας και σαν γηγενεις πολιτες της ΚΟΖΑΝΗς να παρευρεθουμε στο συλλαλητηριο γιατι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι μια και ειναιΕΛΛΗΝΙΚΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.