Koζάνη: Άλλο ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή του Νηπιαγωγείου Κλείδη

10 Ιουλίου 2018
22:26

Ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή του Νηπιαγωγείου Κλείδη στην Κοζάνη (15ο), σε οικόπεδο επί της οδού Ολύμπου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καθώς επιλύθηκε οριστικά το χρόνιο ιδιοκτησιακό πρόβλημα, με την αγορά από το Δήμο Κοζάνης, του 25% του οικοπέδου.

Έτσι άνοιξε οριστικά ο δρόμος για την ανέγερση του μονόροφου κτιρίου με υπόγειο, το οποίο θα στεγάσει το 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης. Το κτίριο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο έκτασης 769,40τμ, προυπολογισμού 1,365 εκ. ευρώ.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

Να θυμίσουμε πως στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» είναι ενταγμένη και η ανέγερση μονόροφου κτιρίου με υπόγειο, το οποίο θα στεγάσει το 10ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης. Το κτίριο θα ανεγερθεί επί των οδών Ευτέρπης και Απόλλωνος, σε οικόπεδο έκτασης 1.495,67 τμ. προυπολογισμού 1,015 εκ. ευρώ

5 σχόλια

  • Τεράστιο κόστος! Ποσα τετραγωνικά θα γίνει και εχει κόστος 1,365 εκατ,ευρω;
    Εναλλακτικές δεν υπάρχουν;Δεν θα μπορούσαν να γίνουν προκάτ;Εχει εξελιχθεί απίστευτα η τεχνολογια τους,ειναι οικονομικότερα και η ανέγερση γίνεται πολυ γρηγορότερα! Εχω δει παιδικούς σταθμούς στο εξωτερικο( Β.Ευρωπη) με τέτοια τεχνολογια και ειναι ωραιότατα!

    • Οι προδιαγραφές των σχολικών κτιρίων είναι συγκεκριμένες (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων). Δεν κατασκευάζονται σχολεία με την λογική “είδα ένα και είναι ωραιότατα”…….

      • Ε ναι,προφανως εμεις ξερουμε καλυτερα απο τους κουτοφραγκους,οι οποιοι αλλωστε ετρωγαν βαλανιδια οταν εμεις….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.