kozan.gr: Προτάσεις, για χρηματοδότηση, με σκοπό την προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης και της ανάπτυξης συστημάτων χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και βιοαποβλήτων θα καταθέσει ο δήμος Εορδαίας (Βίντεο)

10 Ιουλίου 2018
22:58

Την προώθηση της οικιακής κομποστοποίησης, μέσω της οργάνωσης δικτύων οικιακής κομποστοποίησης και επιτόπιας μηχανικής κομποστοποίησης, καθώς και την ανάπτυξη συστημάτων χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και βιοαποβλήτων, φιλοδοξεί να αναπτύξει ο δήμος Εορδαίας. Γι’ αυτό το σκοπό, στη σημερινή του συνεδρίαση, το βράδυ της Τρίτης 10/7,  ενέκρινε την υποβολή προτάσεων στην πρόσκληση με κωδικό 51 «Δράσεις διαχείρισης βιοαποβλήτων”,  στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Ειδικότερα μέσω της συγκεκριμένης πρόσκλησης, της οποία δικαιούχοι είναι οι δήμοι, δύναται να χρηματοδοτηθούν:
• Προμήθεια κάδων οικιακής κομποστοποίησης
• Προμήθεια κάδων και άλλων μέσων συλλογής για την εφαρμογή προγραμμάτων χωριστής συλλογής αστικών βιοαποβλήτων (προμήθεια καφέ κάδων, απορριμματοφόρα).
• Δράσεις ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας μέχρι του ποσού των 20.000€ ανά πράξη, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τη συμμετοχή και την ορθή εφαρμογή των συστημάτων χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων.

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος, με τη σχετική συζήτηση:

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Εγώ θα έλεγα να προμηθευτείτε και φανάρια για να τα τοποθετήσετε μέσα στην πλατεία,γιατί έχει περισσότερη κίνηση από αυτοκίνητα και μηχανάκια από ότι στους δρόμους και είναι κρίμα να έχουμε κανένα ατύχημα με τα μικρά παιδιά που παράνομα κυκλοφορούν με τα ποδηλατάκια τους. Και κακός έχει η πλατεία παιδική χαρά.καλύτερα θα ήταν να είχε ένα parking με αντίτιμο,ποιο πολλά θα έβγαζε ο δήμος. Έχουμε την πιο αθλια πλατεία με τα αυτοκίνητα να την αλωνίζουν καθημερινά. Ηροπή και μονο…!!!Σ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.