Aνακοίνωση του δήμου Κοζάνης για επιτήδειους διανέμουν κουπόνια, έναντι χρηματικού αντιτίμου

19 Ιουλίου 2018
15:50

Ο Δήμος Κοζάνης τις τελευταίες μέρες έγινε δέκτης πληροφοριών πως επιτήδειοι, με το πρόσχημα στήριξης των κοινωνικών δομών του και των απόρων συνδημοτών μας, διανέμουν κουπόνια, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Ο Δήμος Κοζάνης δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με τέτοιες ενέργειες και πως ουδέποτε θα προχωρούσε ή θα συμφωνούσε σε μια τέτοια κίνηση.

Καλούμε όσους συνδημότες μας υποπέσει στην αντίληψη τους τέτοιο περιστατικό να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές και τη Κοινωφελή Επιχείρηση στο τηλέφωνο 2461029842.

Ένα σχόλιο

  • ΚΑΛΑΑΑΑ…ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ….ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ….ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΙ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.