Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας για τους πληγέντες της Αττικής

25 Ιουλίου 2018
13:34
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίασή του της 24 Ιουλίου , μετά από εισήγηση του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα για τους πληγέντες της Αττικής

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας σε έκτακτη συνεδρίαση του μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα και την ανείπωτη εθνική τραγωδία από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Αποφασίζει ομόφωνα

  • Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων.

  • Εκφράζει επίσης την βαθύτατη οδύνη του για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα και την ευγνωμοσύνη του σε όλους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης με τις φλόγες και αγωνίζονται για το ύψιστο αγαθό της ανθρώπινης ζωής

  • Είναι ανάγκη υποστήριξης και υλοποίησης του σχεδίου γρήγορης αποκατάστασης των ζημιών το οποίο πρέπει να εκπονηθεί και να υλοποιηθεί με ψυχραιμία, αλληλεγγύη ενότητα και νηφαλιότητα.

  • Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο Δημαρχιακό κατάστημα και παράλληλα προγραμματίσθηκε στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με την περιφέρεια και τους συλλογικούς φορείς του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πρόεδρος και τα μέλη του

Σάββας Ζαμανίδης Δημοτικού Συμβουλίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.