Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης καλεί τα μέλη του να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους.

28 Ιουλίου 2018
20:17
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης νιώθει βαθιά θλίψη και οδύνη και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους – ανάμεσά τους και πολλά μικρά παιδιά- από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε περιοχές της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής.

Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα σε όλους εκείνους που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες το Δ.Σ καλεί τους συναδέλφους να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας,όσοι μπορούν να δώσουν αίμα στις πλησιέστερες νοσοκομειακές υπηρεσίες αιμοδοσίας.

Επίσης να συνδράμουν στη συγκέντρωση μέσω των ΟΤΑ και άλλων φορέων είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες: Εμφιαλωμένο νερό / Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ) /Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.) / Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ).ή προσφέροντας κάποιο χρηματικό ποσό, στο ειδικό ταμείο για τους πυροπαθείς που άνοιξε ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου.

Το Δ.Σ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.