Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου & Τουρισμού: Φιλοξενία κινηματογραφικού συνεργείου στη Δυτική Μακεδονία

30 Ιουλίου 2018
14:48

Πριν λίγες μέρες είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κινηματογραφικό συνεργείο, το οποίο μετά από κατευθύνσεις και προτάσεις μας, κατέγραψε σημεία ενδιαφέροντος για την προσέλκυση ξένων και ελληνικών παραγωγών για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η συγκεκριμένη καταγραφή εντάσσεται σε μια σημαντική πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, για τη δημιουργία ενός site, που παράλληλα μαζί με τα οικονομικά κίνητρα και τις χρηματοδοτήσεις που δίνονται από την Ελληνική Πολιτεία, να καταστήσει την περιοχή μας, αλλά και τη χώρα μας έναν άκρως ανταγωνιστικό προορισμό για την προσέλκυση Κινηματογραφικών παραγωγών.

«Η πόλη της Καστοριάς με τη λίμνη της, τα πέτρινα γεφύρια και τα φαράγγια των Γρεβενών, η Φλώρινα και οι Πρέσπες, η Κοζάνη, οι Αρχαιολογικοί χώροι, τα δάση, τα ποτάμια, τα λιγνιτωρυχεία αλλά και πολλά άλλα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα συμπεριληφθούν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προβάλλοντας την περιοχή σ’ όλο τον κόσμο» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου & Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας.

2 σχόλια

  • Αχαχαχαχαχαχαχα η περιφερειακή αρχή που ξεπούλησε τη ΔΕΗ και τη Μακεδονία, που δεν έκανε τίποτα από ότι υποσχέθηκε, αλλά δίνει αναφορά στον Κοτζιά, 4 χρόνια τώρα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, και τώρα τι; Θυμηθήκατε τον τουρισμό; Έτσι θα προβάλετε τον τουρισμό; Καταρχάς ξέρετε από προβολή; Μα καλά σε ποιον αιώνα ζείτε; Την σελίδα της εταιρίας τουρισμού θα την ενημερώσετε ποτέ; Η μόνο χρυσωνετε το χάπι με φιλοξενία προσφύγων και ξεθαβοντας μπαζωμένα γεφύρια;

  • Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Hellenic Film Commission παρουσιάζουν το http://www.locateyourphoto.gr και σας καλούν να συμβάλλετε κι εσείς στη δημιουργία Photo Gallery της Ελλάδας, με σκοπό την αποτύπωση και προβολή των ποικίλων τοποθεσιών της χώρας (locations).
    Από την κλασική Αθήνα μέχρι την ορεινή ενδοχώρα και τα νησιά της, όλη η Ελλάδα μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό ντεκόρ για οπτικοακουστικές παραγωγές.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ…ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΟΣΤΟΣ.
    Ο ΕΥΡΩ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.