ΕΛΜΕ Κοζάνης: Κάλεσμα αλληλεγύης κι εμπρακτης συμπαράστασης στους πληγέντες

30 Ιουλίου 2018
16:02
Κανένα σχόλιο

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης εκφράζει την ανείπωτη θλίψη και οδύνη των εκπαιδευτικών για τους δεκάδες συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του προς τους συγγενείς και τους οικείους τους. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Κοζάνης στις δύσκολες αυτές ώρες καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να δείξουν έμπρακτα την στήριξη και αλληλεγγύη προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές υλοποιώντας τα παρακάτω.

  • Όσοι επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα για την οικονομική ανακούφιση των πληγέντων στον παρακάτω λογαριασμό της ΟΛΜΕ στην ALPHA BANK:

Αριθ. Λογ/σμού: 114-00-2002-005940,

IBAN: GR85 0140 1140 1140 0200 2005 940,

BIC: CRBAGRAAXXX

  • Να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα μακράς διάρκειας π.χ. εβαπορέ, κ.λπ.) και να τα αποστείλουν στο Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής στην Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού δίπλα στο Τάε Κβο Ντο του Φαληρικού, τηλ. Επικοινωνίας 210 4819001, 213-2129104/ 213-2129105/ 213-2129117).Σύμφωνα με  απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στα θύματα των πυρκαγιών, μπορούν να αποστέλλουν δωρεάν τη βοήθειά τους στους κατοίκους της Αττικής με απλά δέματα εσωτερικού από όλα τα ταχυδρομικά καταστήματα της χώρας έως και τις 31 Αυγούστου.

  • Όσες και όσοι μπορούν να δώσουν αίμα στις υπηρεσίες αιμοδοσίας ή στους αιμοδοτικούς συλλόγους.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας η εκπαιδευτική κοινότητα έχει καθήκον να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις της στην ανακούφιση των πληγέντων αυτής της τραγωδίας.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Ο πρόεδρος Ο γενικός γραμματέας

Ντούντας Ζήσης Αντωνιάδης Κων/νος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.