Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.): Πρόσληψη προσωπικού 5 ατόμων, ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών

31 Ιουλίου 2018
11:18

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.) σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΣΟΧ 1/2018 ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού, θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά πέντε (5) ατόμων, ενός (1) ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ενός (1) ΠΕ Οικονομολόγων, δύο (2) ΤΕ Μηχανικών και ενός (1) ΔΕ Τεχνίτη Υδραυλικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Η προκήρυξη μαζί με το παράρτημα ανακοινώσεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)) με σήμανση έκδοσης «30-3-2017» και το παράρτημα Α1 απόδειξης χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης «14-03-2018», βρίσκεται αναρτημένη :

  • Στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. (πίνακας ανακοινώσεων).

  • Στα γραφεία του Δήμου Εορδαίας (στην εξώθυρα).

  • Στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου Εορδαίας.

  • Στην ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας στη διαδρομή Δημοτικές Επιχειρήσεις – Δ.Ε.Υ.Α.Ε. (http://www.ptolemaida.gr/dimotikes-epixeiriseis/dimotiki-epixeirisi-idreusis-apoxeteusis-eordaias).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ.6 (www.asep.gr, διαδρομή: έντυπα αιτήσεων ­ διαγωνισμοί φορέων – εποχικό) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο κτίριο της Δ.Ε.Υ.Α.Ε. 25ης Μαρτίου 90, Πτολεμαΐδα ΤΚ 50200 και ώρες από 09:00 έως 14:00, υπόψη κ. Όλγας Εφραιμίδου (τηλ. επικοινωνίας: 2463027456 εσωτ. 109).

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από 02/08/2018 ημέρα Πέμπτη μέχρι και 13/08/2017 ημέρα Δευτέρα.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.