Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας: ευχαριστήριο για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα για συλλογή ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική 

31 Ιουλίου 2018
11:13
Κανένα σχόλιο
Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε την περασμένη εβδομάδα για έκτατη συγκέντρωση ειδών ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Αττική.
Μία επιπλέον αναφορά στην μεταφορικη εταιρεία του κ. Πούχια η οποία ανέλαβε ανέξοδα την μεταφορά των ειδών που περισυλλέχθηκαν στην Αττική, πράγμα για το οποίο την ευχαριστούμε θερμά.
Οι Έλληνες Πρόσκοποι συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τους πληγέντες από την πυρκαγιά με όποιον τρόπο μπορούμε, όπως προσφέροντας τις «σακούλες αγάπης» με όλα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, από το Προσκοπικό Κέντρο Σ.Ε.Π. στον Άγιο Ανδρέα Αττικής. Παράλληλα οργανώνουμε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος.
Για ακόμη μία φορά εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στις οικογένειες των πληγέντων και ευχαριστούμε πολύ όλους για την υποστήριξή σας στο έργο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.