O Γιώργος Κασαπίδης για τη μετατόπιση των πυλώνων υψηλής τάσης, από το νέο οικισμό της Ποντοκώμης

8 Δεκεμβρίου 2016
14:25

Σε συνέχεια κοινοβουλευτικής του παρέμβασης για τη βέλτιστη διεκπεραίωση της μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης, ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης επικοινώνησε, για το θέμα της εδώ και χρόνια εκκρεμούς μετατόπισης των πυλώνων υψηλής τάσης με το Διευθυντή Νέων Έργων του ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο ΑΔΜΗΕ βρίσκεται στη διαδικασία εκτίμησης του κόστους της πρόσφατα υποβληθείσας νέας πρότασης του Δήμου Κοζάνης για μετατόπιση και υπογειοποίηση των πυλώνων. Εν συνεχεία, εντός της επόμενης εβδομάδας, θα κοινοποιήσει τη σχετική εκτίμηση στη ΔΕΗ, η οποία προτίθεται να χρηματοδοτήσει το έργο, αφού προηγουμένως αξιολογήσει την πρόταση ώστε να εγκρίνει το συγκεκριμένο κοστολόγιο.

Κατόπιν τούτου αναμένεται την προσεχή περίοδο η απόφαση της ΔΕΗ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.