“Σπάρτακος”: Μία ακόμα επιτυχία των ανδρών του υποτομέα φύλαξης ΛΚΔΜ

6 Σεπτεμβρίου 2018
12:00
Κανένα σχόλιο

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι για μία ακόμα φορά οι άνδρες του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων του ΛΚΔΜ, που ως άγρυπνοι φρουροί των ορυχείων έπαιξαν (για μία ακόμα φορά) καθοριστικό ρόλο στη σύλληψη δραστών την ώρα που αφαιρούσαν ποσότητα χαλκού που υπολογίζεται στα 100 κιλά, από το χώρο του Νοτίου Πεδίου (Σκληρά)

Ο επαγγελματισμός και η ετοιμότητα που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους του  υποτομέα φύλαξης είναι αξιέπαινη, παραδειγματική και δεν μπορεί παρά να γεννά αισθήματα ικανοποίησης και σεβασμού.

Διαχρονικά, η δραστηριότητα του προσωπικού του υποτομέα φύλαξης ΛΚΔΜ έχει αποδειχθεί εύστοχη και αποτελεσματική παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους. Αυτό τους τιμά εξόχως και καθιστά ακόμα πιο βαρυσήμαντη τη λειτουργία τους.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αναγνωρίζοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον άκρατο επαγγελματισμό των συναδέλφων, τους συγχαίρει ενθέρμως όχι μόνο για την τελευταία τους επιτυχία αλλά για τη διαχρονική τους συνεισφορά.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.