Κλιμάκιο Στελεχών της Ν.Δ με Καραμανλή, Σκρέκα και Τασούλα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Σεπτεμβρίου 2018 σε Κοζάνη & Πτολεμαΐδα – Το αναλυτικό πρόγραμμα

6 Σεπτεμβρίου 2018
20:48

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες, ότι στο δρόμο για την 83η Δ.Ε.Θ. και την επικείμενη έλευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη Θεσσαλονίκη, οργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις και περιοδείες κλιμακίων στελεχών του Κόμματος σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη, στη βάση του τρίπτυχου: ακούμε, συζητούμε, συνδιαμορφώνουμε με τις ενεργές κοινωνίες των πολιτών, τον προγραμματικό λόγο της Ν.Δ. και σε τοπικό – περιφερειακό επίπεδο, με τον ρεαλισμό, αλλά και με την αισιοδοξία που χρειάζεται η συνολική επανεκκίνηση της Ελλάδας μας.

Έτσι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ν. Κοζάνης θα περιοδεύσει Κλιμάκιο Στελεχών της Ν.Δ., που συγκροτείται ως εξής:

κ. Κώστας Καραμανλής, Βουλευτής Σερρών, Τομεάρχης Μεταφορών & Υποδομών της Ν.Δ.

κ. Κώστας Σκρέκας, Βουλευτής Τρικάλων, Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ.

κ. Κώστας Τασούλας, Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ..

Η περιοδεία τους -μεταξύ των άλλων- θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες και εργοτάξια στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, συναντήσεις με επαγγελματικούς κλάδους, επιμελητηριακούς, αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς φορείς, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου και ανοικτή εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε., στην Πτολεμαΐδα. Ειδικότερα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ & ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Σεπτεμβρίου 2018

10:45πμ. Επίσκεψη στο Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης – Συνάντηση με το Προεδρείο, καθώς και με τον Πρόεδρο Αστικών Λεωφορείων Κοζάνης / Πτολεμαΐδας.

11:30πμ. Σύσκεψη στα Γραφεία της Ν.Δ. Κοζάνης, με το Προεδρείο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. – Συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κοζάνης «Άγιος Χριστόφορος».

12:15μμ. Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, κ.κ. Παύλο.

1:00μμ. Πτολεμαΐδα – Επίσκεψη στο Δημαρχείο Εορδαίας και συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Σ. Ζαμανίδη.

1:00μμ. Επίσκεψη του Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ. κ. Κ. Σκρέκα, στο Εργοτάξιο Κατασκευής του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Πτολεμαΐδας 5, της ΔΕΗ Α.Ε..

1:30μμ. Πτολεμαΐδα – Συνάντηση με Μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πτολεμαΐδας / Εορδαίας.

2:00μμ. Επίσκεψη στον Όμιλο Επιχειρήσεων «Χρηστίδης Α.Ε.».

2:00μμ. Επίσκεψη του Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ. κ. Κ. Σκρέκα, στις εγκαταστάσεις του Έργου μέσω ΣΔΙΤ: «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΣΔΑ) Δυτικής Μακεδονίας», εντός των χώρων της ΔΕΗ/ΛΚΔΜ.

2:30μμ. Επίσκεψη στην «ΚΟΜΒΙ – Θερμοδυναμική Α.Ε.» – Εταιρεία βιομηχανικής παραγωγής και πώλησης ειδών θέρμανσης.

3:00μμ. Επίσκεψη στην Εταιρεία «ΕΜΕΛΚΑΤ» – Ενεργειακά συστήματα.

7:30μμ. Πτολεμαΐδα / Ξενοδοχείο «Παντελίδης» – Συνάντηση με τη Διοίκηση και μέλη του ΤΕΕ-ΤΔΜ, καθώς και με την Περιφερειακή Διοικούσα Επιτροπή της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – ΔΚΜ Δυτικής Μακεδονίας».

8:00μμ. Συνέντευξη Τύπου του Κλιμακίου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. – Πτολεμαΐδα / Ξενοδοχείο «Παντελίδης».

8:30μμ. Ανοιχτή κεντρική εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, στην Πτολεμαΐδα / Ξενοδοχείο «Παντελίδης» (3ο χλμ Π.Ε.Ο. Πτολεμαΐδας – Φλώρινας), με κύριο ομιλητή τον κ. Κώστα Καραμανλή.

Για τη Ν.Δ. – ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

16 σχόλια

    • και εσύ τρολάκι να πας να πληρώσεις την δόση του σπιτιού σου γιατί η φασιστερά κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

    • Ας ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ τι έλεγε ο υπεύθυνος οικονομικών του συριζα για δάνειο (27 εκ ευρώ) που πήρε το 2002 και κουρεύτηκε κατά 60% στην αρμόδια επιτροπή της βουλής.

      “«Και νόμιμο και ηθικό είναι το δάνειο που έλαβε το 2002 από την Εθνική Τράπεζα ο ΣΥΡΙΖΑ, ύψους 27 εκατ. ευρώ, εξυπηρετείται κανονικά, έχει αποπληρωθεί ήδη κατά 71% και σήμερα οι συνολικές δανειακές του οφειλές είναι στα 7,950 εκατ. ευρώ» υποστήριξε την Τετάρτη κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ο υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δαρειώτης.”

  • Αυτοί που ρήμαξαν τον τόπο, δεν έχουν καμία σχέση με το ρεαλισμό και ο προγραμματικος τους λόγος δεν εκπέμπει καμία αισιοδοξια. Μας θυμίζει μόνο ότι είναι νεοφιλελεύθερες καρικατουρες ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για την Ελλάδα μας.

  • θα βρεθεί κανένας δημοσιογράφος να κάνει μία σωστή ερώτηση;γιατί στέλνει τον τζούνιορ και δεν έρχεται ο ίδιος,ο ορίτζιναλ;κύριοι οι ευθύνες,και οι αμαρτίες σας είναι πολλές,εύχομαι να σας αποδοθούν κάποια στιγμή.

  • καραμανλής το 50,60,70,80,90…2018 και συνεχίζουμε

    Μια από τα ίδια Παπανδρέου

    Μια από τα ίδια Μητσοτάκης

    Με μικρές αναπαυλες τους υπολοιπους που είναι ίδιοι αν όχι χειρότεροι.

    Και μετά ακούς τον Ελληναρα να φωνάζει ότι του κατέστρεψαν τη ζωή και τον κορόιδεψαν.

    Λαός άξιος της μοίρας του.

    Αλίμονο σε αυτούς που μοχθουν για το μεροκάματο και δεν έχουν σχέση με αυτό το σύστημα. Αυτοί που πληρώνουν τις επιλογές άλλων.

    • Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία ξέρεις. Με τις επιλογές των πολλών. Αν δεν σε ικανοποιεί κανένας, βγες μπροστά εσύ. Αν δεν σε ικανοποιεί κανένας και δεν ασχολείσαι καν, δεν έχεις το δικαίωμα να παραπονιεσαι. Αυτά τα έχουμε λύσει στην Ελλάδα από την αρχαιότητα. Εκτός αν δεν πιστεύεις στη δημοκρατία και θέλεις με τη βία να μου επιβάλλει αυτό που θεωρείς εσύ σωστό. Υπάρχει και η λύση της αλλαγής χώρας, αλλά μη νομίζεις ότι και εκεί είναι ο παράδεισος. Συνήθως στις άλλες χώρες βλέπουμε μόνο τα καλά, όπως κάνουμε και με τα επαγγέλματα των άλλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.