kozan.gr: Τα πέντε Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας γιόρτασαν, το βράδυ της Πέμπτης 6/9, τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ με μια μεγάλη συναυλία με τους Σαββόπουλο & Φαραντούρη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Σεπτεμβρίου 2018
22:13

 

Τα πέντε Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης 6/9, στο κτήμα « Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, μεγάλη συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο και την Μαρία Φαραντούρη, τιμώντας τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών  Ελλάδος.  Δείτς φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

Η εμφάνιση της Φαραντούρη


 

 

7 σχόλια

  • Εγώ θα ήθελα μια απάντηση γιατί δεν έγινε σε χώρο εντός πόλης, πχ γήπεδο κάπου αλλού και επιλέχθηκε ο χώρος αυτός.

    • Εργάτη, δεν ξέρω για ποιόν λόγο επιλέχτηκε. Επειδή μόλις γύρισα όμως, ο χώρος ήταν πανεμορφος, παρά πολύ καλά διαμορφωμένος και άνετος και είχε και λεωφορεία δωρεάν.

  • Εψες στην Πτολεμαιδα γιορτασαμε τα 100 χρονια απο την ιδρυση της ΓΣΕΕ. Αυτης που σημαδεψε την εξελιξη του εργατικου κινηματος της χωρας. Αυτηνης που επι 8 χρονια ελαμψε δια της απουσιας και της ανυπαρξιας της………Και εξακολουθει να μην υπαρχει στα ενεργειακα δρωμενα της χωρας αλλα και ειδικωτερα της Δυτικης Μακεδονιας. Τα εργατικα κεντρα της οποιας συμετειχαν στην εψεσινη γιορτη. με δικα μας παλι χρηματα …….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.