Eυχαριστήριο από το Δημοτικό Σχολείο Περιοχής Βαθυλάκκου Κοζάνης

6 Φεβρουαρίου 2017
10:38

Το Δημοτικό Σχολείο Περιοχής Βαθυλάκκου Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς την μεταλλευτική εταιρεία SIBELCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο Δ.Δ. Λευκάρων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για την ευγενική και σημαντική χορηγία – δωρεά καθώς και για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας. Η SIBELCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. αναδεικνύοντας την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς στα παιδιά προσέφερε στο σχολείο μας

  • 1 Φωτοαντιγραφικό Πολυμηχάνημα

  • 1 Φορητό Υπολογιστή – Laptop

  • 1 TP –LINK SWITCH

  • 14 πακέτα Φωτοαντιγραφικό χαρτί Α4

  • Μελάνι – Toner για όλους τους εκτυπωτές του σχολείου

  • Αναλώσιμα

Η ουσιαστική αυτή δωρεά είναι για εμάς πολύτιμη, γιατί πέρα από τη διευκόλυνση των υλικών μας στόχων, δίνει περαιτέρω ώθηση και στις δικές μας προσπάθειες που κάνουμε προς επίτευξη των κοινών στόχων, που δεν είναι άλλοι από το να προσφέρουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και παιδεία.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.