Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Σκυλιά στο δρόμο από την Κοζάνη στο ΤΕΙ

12 Νοεμβρίου 2018
08:56

Καθημερινά διανύω τη διαδρομή από την Κοζάνη προς τα Κοίλα και ήθελα να επισημάνω έναν κίνδυνο που υπάρχει. Ομάδες σκύλων – πολλές φορές πλησιάζουν τα 7-8 σκυλιά – περιφέρονται μέσα στο δρόμο και είναι επικίνδυνο αυτό για τα αυτοκίνητα και τους οδηγούς τους. Σκεφτείτε ότι ο δρόμος από μόνος του είναι προβληματικός – κακές κλίσεις στροφών -, πόσο δε μάλλον να έχει κανείς να αντιμετωπίσει έναν περιφερόμενο σκύλο σ’ αυτόν και σε λίγο καιρό και ένα παγωμένο οδόστρωμα!

Έχω τύχει δύο τρακαρίσματα εξ’ αιτίας των αδέσποτων. Επίσης έχουν δαγκώσει φοιτητές των ΤΕΙ – έναν στην οικοδομή που μένω – που κάνουν την διαδρομή Κοζάνη – ΤΕΙ, περπατώντας.

Δεν γνωρίζω με ποιον νόμιμο τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί το θέμα αλλά νομίζω ότι εάν τα σκυλιά οδηγηθούν σε κάποια άλλη πιο απόμερη περιοχή και ταΐζονται εκεί, νομίζω θα αποφευχθεί ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα.

33 σχόλια

  • Ένας πολύπαθος δρόμος που οι κρατικοι αρμόδιοι για να δικαιολογήσουν τις αστοχίες των εργολάβων μετονόμασαν τον δρόμο ως οδό εντός πόλεως και ανώτατο όριο ταχύτητας 50km ,καλώς βέβαια , αλλά του συμπεριφέρονται σαν επαρχιακή οδό ,όπως βολεύει δλδ .

  • Νοιάστηκε ποτέ κανείς για τους φοιτητές που είναι νέα παιδιά και αναγκάζονται λόγω της αθλιότητας των πεζοδρομίων να κάνουν την διαδρομή αυτή μέσα απο τον δρόμο και μάλιστα νύχτα; Τώρα θα νοιαστούν για τα αδέσποτα νομίζεις ή για τους οδηγούς; Έβαλαν τρείς ταμπέλες που λένε ανώτερο όριο τα πενήντα και αυτό ήταν.Από κεί και πέρα ότι και να συμβεί, σου λένε είσαι υπευθυνος εσύ.

  • Ο δρόμος αυτός είναι προσομοίωση δασικού μονοπατιού.
    Σας προσφέρετε η μοναδική αυτή εμπειρία και σεις παραπονιέστε.

  • και εγώ κάνω κάθε πρωί-μεσημέρι την ίδια διαδρομή. Η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι τριτοκοσμική αυτό ακριβώς σκεφτόμουν σήμερα το πρωί. Αντί να τα μαντρώσουν σε έναν χώρο τα αφήνουν να περιφέρονται δεξιά και αριστερά, και έχεις και τους ανεγκέφαλους σκυλόφιλους να σου λένε για τα δικαιώματα των σκύλων….ΜΠΑΝΑΝΙΝΣΤΑΝ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ

  • ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΓΕ

  • Και τι εκανε ο κυριος Ιωαννιδης γι’ αυτην την πολη???. Για να λυση αυτο το θεμα.Στης εκλογες να του σταθουμε ολοι βρε παιδια .

    • Κάτσε να σου ορμήξουν κι εσένα καμιά αγέλη 7-8 πεινασμένα σκυλια τη νύχτα και μετά έλα να μου πεις πόσο απολίτιστος και οπισθοδρομικός είμαι!

    • Εσύ που είσαι πολιτισμένος πάρτα στην αυλή σου τάισε τα καντα ότι θες κ άσε εμάς τους απολιτιστους να ενδιαφερόμαστε για την ανθρώπινη ζωή κ όχι για τα σκυλιά, μάθατε το παραμύθι κ το λέτε συνέχεια τα καημένα τα σκυλιά είναι αθώα εμείς τα τα εξοργίζουμε.

        • Εσύ που ζεις άραγε??? Μάλλον στην κοσμαρα σου με καμία δεκαριά σκυλιά παρέα, τα μνημόνια εσείς οι ίδιοι που τους ψηφίζετε κ τρεχεται από πίσω απ τους πολιτικούς εσείς σκεφτείτε τα, εμένα δν με νοιαζουν.

        • Σου τα ταΐζει το ένα πίσω από το άλλο τα Μνημόνια η κυβέρνηση και ενώ η δημοτική αρχή που στηρίζεται από αυτή δίνει μεγαλύτερη βάση στα οικολογικοδίαιτα “σωματεία” από την δημόσια υγεία και ασφάλεια των δημοτών.

    • Εσύ μωντέρνε της οικολογικής μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ μπορείς να τα πάρεις σπίτι σου εφόσον ο δήμος δεν τα μαζεύει στο κυνοκομείο.

  • ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΕΙ- ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.
    αΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ…

      • Θύμα είσαι κ επιτέλους ναι μας ενοχλούν τα σκυλιά πλέον φτάνει κυκλοφορούμε με μικρά παιδιά με καρότσια δλδ τι πρέπει να κάνουμε η θα μας πεις κ εσύ το κορυφαίο ότι τα βρέφη πειράζουν τα σκυλιά κ τους επιτιθονται γιατί μια ζωή αυτήν την πιπίλα λέτε.

        • Έχεις σκεφτεί γιατί άραγε μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτο??Αλλάξτε μυαλά αλλάξτε παιδεία γιατί θα τρώμε μνημόνια εξαιτίας σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος…επίσης μαζέψτε τα παιδιά σας και εσείς να πιούμε κανένα καφέ με την ησυχία μας και να μην καταστρέφουν λουλούδια και ότι άλλο βρούν στην πλατεία επειδή είστε από χωριό εσείς

          • Καλά το έχεις τερματίσει τώρα.μαζεψτε τα ρε δήθεν σκυλοφιλοι.τα παιδιά δεν σε δαγκώνουν τα σκυλιά ναι.

          • Ναι ρε απολιτιστε από χωριό είμαι κ το χαίρομαι εσύ από ποιο χωριό είσαι άραγε που το παίζεις πρωτευουσιανος? Κ στην τελική αν σε ενοχλούν τα παιδιά μας να κάτσεις σπίτι σου να πιεις τον καφέ σου, όσο για τα παιδιά μας ναι είναι προταιρεωτητα μας κ όχι τα σκυλιά σας.

  • Ο αξιότιμος δήμαρχος το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.. του έχω στείλει προσωπική επιστολή εδώ και χρόνια.. αλλά από ιδέα όλοι καλοί είμαστε, από πράξεις όμως όπως όλοι..

  • Κάνε εσύ την διαφορά πολίτη της Κοζάνης! Μην πατάτας ζώα αριστερά δεξιά για να τα ξεφορτωθεις, αδιαφοροντας για τους πάντες και τα πάντα… Μόνο ο δημος δεν αρκεί, αλλά όλοι μαζί, όσο μπορεί ο καθένας μας. Αυτό που με νευριαζει είναι ότι ανεχομαστε όχι μόνο την απραγια των αρχών αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων προς το σύνολο των πολιτών. Δεν φταίνε τα ζώα αλλά οι άνθρωποι κυρίως που για κάποιο λόγο φέρονται ακόμα πιο άσχημα και από ζώα. Κρίμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.