ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης: “Η λειτουργία της Νέας Βιβλιοθήκης ως χώρου γνώσης, έκφρασης και πολιτισμού είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί” (Βίντεο)

24 Νοεμβρίου 2018
10:40

Η λειτουργία της Νέας Βιβλιοθήκης ως χώρου γνώσης, έκφρασης και πολιτισμού είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Το οφείλουμε ως φόρο τιμής στις γενιές που προηγήθηκαν, το οφείλουμε ως κληρονομιά στις γενιές που έπονται.

16 σχόλια

  • Εμένα πάντως μου αρέσει που οι συνεχιστές σας αντί να συγκεντρωθούν μόνο στον αναπτυξιακο χαρακτήρα του έργου, σίγουρα σημαντικός,, επικεντρώθηκαν στο ίδιο το έργο, στην ουσία και στην ψυχή του, στην αυτογνωσία, στο να δημιουργήσουν σχέσεις και να τοποθετηθεί το έργο εκει που ανήκει στη συνείδηση όλων μας. Αυτο ειναι κέρδος για την τοπική κοινωνία και απο εκει και πέρα ξεκινάει οποιαδήποτε ανάπτυξη.

    • Η εκδήλωση που έγινε στη βιβλιοθήκη υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών είναι μέρος της ουσίας και της αυτογνωσίας της παρούσας δημοτικής αρχής; πως θα τοποθετηθεί στη συνείδηση των δημοτών μια τέτοια εκδήλωση που αντιτίθεται στα ίδια τα ιστορικά κείμενα που φυλάσσονται στη βιβλιοθήκη;

      • Ας ξεκινήσουν να μελετούν τα έγγραφα οι συμπολίτες μας και διόλου δε θα επηρεαστεί η συνείδηση απο εκδηλώσεις! Και ναι έχουν γίνει τρομερά βήματα προς αυτη την κατεύθυνση επιτέλους.

    • Εκτος των ιδιων πορων της Βιβλιοθήκης, εαν η κοινωνια και οι θεσμοί της δεν μπορούν να συντηρησουν την κιβωτό της γνώσης και της ιστορίας μας, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

      • αυτό το κιβωτός της γνώσης εύχομαι να μην μείνει, είναι λίγο αστείο, σα να το βγάλανε επίτηδες για να διακωμωδεί το κτίριο αντί για αυτό που μεταφορικά εννοεί

  • Έργο πνοης για την περιοχή της Κοζάνης! Σε λίγους μήνες, με την δημοτική αρχή που μπορεί να διαχειριστεί την δυναμική της νέας βιβλιοθήκης, θα καταλάβουν όλοι το μέγεθος και τη σημασία αυτού του στολιδιου για την πόλη μας! Μέχρι τότε μπορούν ορισμένοι στημένοι αεργοι να μιλούν για το κόστος συντήρησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.