kozan.gr: Μια μικρή γεύση από το 3d video mapping σε Ερμιόνιο (και Εθνική Τράπεζα), που θα δημιουργήσει ακόμη πιο όμορφο εορταστικό περιβάλλον, στην πολλά υποσχόμενη, σημερινή, Χριστουγεννιάτικη γιορτή του δήμου Κοζάνης (Βίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2018
08:38

 

Μια μικρή γεύση από το 3d video mapping σε Ερμιόνιο (και Εθνική Τράπεζα), που θα δημιουργήσει ακόμη πιο όμορφο εορταστικό περιβάλλον, στην πολλά υποσχόμενη, σημερινή, Χριστουγεννιάτικη γιορτή του δήμου Κοζάνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Με την χρήση του εξειδικευμένου προγράμματος, ένα αντικείμενο δύο ή τριών διαστάσεων χαρτογραφείται έτσι ώστε το πρόγραμμα να διαδρά με το σύστημα προβολής με τέτοιο τρόπο που προκαλεί οπτικές ψευδεσθήσεις μετατρέποντας την δομή του αντικειμένου ή ακόμα και κίνηση σε στατικά αντικείμενα.

 

13 σχόλια

  • Ωραία..όσο πάμε και αναβαθμίζουμε την αισθητική περί εορτών που πριν λίγα χρόνια ήταν μόνο τα κάλαντα απο την Πανδώρα (καλή η μπάντα αλλα δεν φτάνει). Ελπίζουμε η Δημοτική αρχή να συνεχίσει να αναβαθμίζει την πόλη μέσα από δράσεις που συνδυάζουν πολιτισμό, τέχνη, ψυχαγωγία με σοβαρές πινελιές από το παρελθόν και την ιστορία της πόλης.

      • Δεν συμφωνώ, πρέπει όμως να ζούμε στο παρόν και να βλέπουμε το μέλλον..η προσκόλιση στο παρελθόν δεν μας βοηθαει να προχωρήσουμε όταν ο υπόλοιπος σύγχρονος κόσμος τρέχει..

        • Μπορεί να μη συμφωνείς αλλά αν βγεις παραέξω από την Κοζάνη και ταξιδέψεις στις σύγχρονες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα εκπλαγείς με το πως προβάλουν την ιστορία και το παρελθόν και έτσι προσελκύουν εκατομμύρια τουρίστες.

      • Αυτο το λες εσυ μονο κατ επαναληψη γιατι αυτο θες να περασεις. Εμεις αλλα βλεπουμε κι αλλα παρακολουθουμε. Ποτε η πολη δεν ηταν τοσο ποιοτικα προωθημενη και συνδεδεμενη με την ιστορια της.

        • Αυτό το λες εσύ, στην πράξη όμως άλλα βλέπουμε, ο Λασσάνης εξαφανίστηκε και στη θέση του μπήκαν οι τρανφόρμερ, στη νέα βιβλιοθήκη ούτε μια εικόνα ιστορική, ο Δήμαρχος υπέρ της συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ που ΞΕΠΟΥΛΑ τη Μακεδονία κλπ.

  • Δε νομίζω ότι ένα κοινό πλέον σόου αναβαθμίζει με οποιοδήποτε τροπο την αισθητική μας ή έχει σχέση με το πνεύμα των ημερών. Θεάματα όμως ο κόσμος θελει και αυτο δεν είναι ευκαταφρόνητο είναι και ενδεικτικό της εποχής μας.

  • Μόνο με οπτικές ψευδαισθήσεις θα πρέπει να δείτε την κάλπη στο Κοζάνη τόπος να φεύγετε ..Το καρακιτσαριο του αιώνα …Αριστεροί με αμερικανιες Άιντε να φεύγετε σε 5 μηνες

    • Να φεύγουν να ρθουν οι βλάχοι απ’τα χωριά να ξανάρθουμε στα ίσα μας σαν Κοζάνη “τόπος να μη ζεις” που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Γι αυτό συμπεριλαμβανόταν στις πιο άσχημες πόλεις της Ελλάδας, επειδή όλοι οι προηγούμενοι έκαναν καταπληκτικά πράγματα γι αυτή την πόλη. Δεν άφισαν ίντσα που να μην την χτίσουν και η μόνη καινοτομία κάθε χρόνο ήταν η διαφορετική εκφώνηση του “μπρε-μπρε-μπρε”στις απουκρές (σουρδικά).Αιντε να συνερχόμαστε λίγο και να σταματήσουμε την γκρίνια και την μιζέρια, φτάνει πια!

      • Ενώ εδώ και πέντε χρόνια μπαίνεις στην Κοζάνη και θαρρεις πως είσαι στη Ζυρίχη! Γέμισε η πόλη με έργα πνοής, με ποιότητα ζωής γεμίζει η κάθε σου ματιά και όλοι κυκλοφορούν στο δρόμο χαμογελαστος!

      • Η “Σουρδια”που λοιδωρεις σε φιλοξενεί αχάριστε. Οσο για τις Αποκριές ειμαστε περηφανοι για τη λαϊκή μας παράδοση που την κρατούμε ζωντανή! Εαν δεν σου αρέσει μπορείς να μετοικησεις…

  • Εκτός από τις εκδηλώσεις, τα σόου και τα μπλα-μπλα τίποτα άλλο. Κανένα έργο καμιά αναπτυξιακή πρωτοβουλία να βρουν δουλειά τα παιδιά μας.Θεατής ο δήμος Κοζάνης με γιορτές και πανηγύρια όπως οι φωτοβολίδες σκάνε με θόρυβο και λάμψη και μετά το σκοτάδι…. Γιορτές να μας αποπροσανατολίζουν….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.