Έρχεται η αποκριάτικη παράσταση «Κοζάνη 2146 μ.Χ. – Σώστι τ’ Σκ’ρκα», του Κώστα Καρανάτσιου, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη – Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου οι ακροάσεις των ηθοποιών

4 Δεκεμβρίου 2018
08:35

 

Το ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης προσκαλεί σε ακρόαση ερασιτέχνες ηθοποιούς για την παράσταση του έργου «Κοζάνη 2146 μ.Χ. – Σώστι τ’ Σκ’ρκα» του Κώστα Καρανάτσιου, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη που θα παρουσιαστεί την περίοδο της αποκριάς 2019.

Για τις ανάγκες του έργου  θα χρειαστούν  ηθοποιοί που γνωρίζουν να μιλούν την Κοζανίτικη διάλεκτο, ηθοποιοί που  γνωρίζουν την Ποντιακή διάλεκτο καθώς και άλλοι.

Η ακρόαση θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

και ώρα 17:00 στην Εναλλακτική Σκηνή

Όποιος ενδιαφέρεται, να επικοινωνήσει με την γραμματεία του Δηπε Θεάτρου Κοζάνης στο τηλέφωνο 2461024062 ή να στείλει email στο: akroasi.kozani@gmail.com

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

3 σχόλια

  • καλο ειναι πραγματα που δεν κατανοουμε και δεν τα γνωριζουμε να μην καταπιανομαστε μ’αυτα.Η αποκρια για τον κοζανιτη ειναι η ριζα του,η λαλια του ,η κουλτουρα του.Τωρα τι δουλεια εχει η ποντιακη διαλεκτο με τις αποκριεςειναι ενα θεμα που το εχει ο συγραφεας και ο σκηνοθετης στο μυαλουδακι του .Οσο για την παρασταση που σωνι και καλα θελετε να ανεβασετε πιαστε τα μωμογερια και σκηνοθετηστε οτι κατεβασει η κουτρα σας..στο κατω κατω γραφω οταν εχω ερεθισματα και μνημες και εσεις κυριοι στερηστε και απο τα δυο.

  • Ετσι και αλλιώς μειοψηφία ειστε. Ποντιος ο Περιφερειαρχης Ποντιος ο Δημαρχος. Μαλλον γι αυτους εχουν και Ποντιακα . Ντου λύκους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.