Μακεδονία – Οι κερκόπορτες ανοίγουν (του Τάσου Γ. Γκανάτσιου)

12 Ιανουαρίου 2019
18:44

Οι κερκόπορτες ανοίγουν. Η προδοσία είναι πολύ μεγάλη και η τιμωρία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.! Ουδείς μπορεί να παραδώσει έτσι την εθνική κυριαρχία και την ιστορία της Μακεδονίας, ούτε να δημιουργήσει ένα ψεύτικο έθνος.

Τελικά το γονίδιο του Εφιάλτη ήταν πολύ ισχυρότερο του Λεωνίδα ; Εκατόν πενήντα ένας διορισμένοι “βολευτές” , στην πλειοψηφία τους αμόρφωτοι και ανιστόρητοι παίζουν με την Ιστορία 3.000 ετών. Την Ιστορία της Μακεδονίας μας. ΟΙ γνωστοί πρόθυμοι ηλίθιοι του συστήματος και του Γερμανικού εποικισμού. Μεταξύ αυτών και το Ποτάμι που έγινε στέρνα και που αντιπροσωπεύει μόνο την ψήφο του Θεοδωράκη και δύο ακόμη παντελώς άγνωστων γυρολόγων. Ενάντια στην Ιστορία, ενάντια στη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, χωρίς κανένα σεβασμό στα αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας μας. Είναι πλέον τόσο εθισμένοι με τη βουλευτική καρέκλα, με το ναρκωτικό της εξουσίας, που είναι αποφασισμένοι να «σνιφάρουν» μέχρι και το τελευταίο μικρογραμμάριο αυτού του τόσο εθιστικού ναρκωτικού, πριν ο Ελληνικός Λαός τους ξαναστείλει στην αφάνεια. Κι όλα αυτά για τα αργύρια της βουλευτικής αποζημίωσης ;

Αυτή η καταρρέουσα κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν έχει κανένα απολύτως δημοκρατικό δικαίωμα να παραχαράξει την Ελληνική Ιστορία και να δημιουργήσει έθνος και γλώσσα που ποτέ δεν υπήρξε και φυσικά δεν υπάρχει . Αυτό είναι ο ορισμός του Φασισμού !

Ο απόλυτος Φασισμός σε μια χώρα που θέλει να λέγεται δημοκρατική !

Διότι για κάποιους, ο φασισμός, είναι δυστυχώς ιδεολογία. Για κάποιους άλλους δυστυχώς, είναι νοοτροπία. Κι εσείς κυβερνάτε με φασιστική νοοτροπία. Ποια είναι η έννοια της Λαϊκής Κυριαρχίας που προτάσσει το Σύνταγμα της Χώρας ; Δώστε επιτέλους το λόγο με δημοψήφισμα στους Μακεδόνες, στους Έλληνες, στο Έθνος μας ! Σεβαστείτε τη Γη που πατάτε, τα βαμμένα με το αίμα των προγόνων μας Χώματα !

«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν,

Θα ‘ρθουν, θα περάσουν,

Κριτές θα μας δικάσουν,

Οι αγέννητοι οι νεκροί»

Από την άλλη , για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, η ηγεσία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σφυρίζει αδιάφορα παρακαλώντας να τελειώσει πλήρως το θέμα πριν την επικείμενη έλευσή της στην εξουσία. Ο εκπρόσωπός της σήμερα επισκέπτεται την Κοζάνη κάνοντας δηλώσεις μόνο για το Βελβεντό και για την επιλογή υποψήφιου δημάρχου για το Δήμο της Κοζάνης……… Η Μακεδονία δεν υπάρχει πουθενά !!! Και φυσικά τα τοπικά στελέχη ανά την Ελλάδα, και κυρίως ανά τη Μακεδονία, δεν θέτουν επιτακτικά ζήτημα δέσμευσης για την μη αναγνώριση της επαίσχυντης συμφωνίας όπως έχουν πατριωτικό καθήκον να πράξουν .

Όχι κ. Μητσοτάκη. Εμείς οι Μακεδόνες περιμένουμε να δεσμευτείτε ότι θα ανακαλέσετε και δεν θα αναγνωρίσετε ποτέ μια τέτοια προδοτική και πραξικοπηματική συμφωνία. Υπάρχουν και τα πολιτικά αλλά και τα νομικά ερείσματα για να το κάνετε.

Είναι αλήθεια ότι η Ιστορία προσδιορίζει μακρινές δικασίμους. Μα όταν δικάζει η τιμωρία είναι πάντα βαριά και ατιμωτική ! 

Κύριοι Βουλευτές της Μακεδονίας !

Κύριοι Βουλευτές της Κοζάνης !


Αποδείξτε ότι δεν είστε απλά διορισμένοι αλλά εκπροσωπείτε τον Ελληνικό Λαό ! Γνωρίζετε πολύ καλά ποια είναι η βούληση του Ελληνικού Λαού και έχετε Ιερή υποχρέωση να τη σεβαστείτε, έστω και τώρα , την ύστατη στιγμή, που ο Εφιάλτης φάνηκε και οι Μήδοι άρχισαν ήδη να διαβαίνουν…….

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Μακεδονία, Κοζάνη, 12 Ιανουαρίου Μνημονιακού έτους 2019


Τάσος Γ. Γκανάτσιος

Δικηγόρος

50 σχόλια

  • Ας θυμίσουμε στον αυτοχρισθέντα ιστορικό κ. Γκανάτσιο, ότι όσες φορές στο πρόσφατο (100 χρόνια)παρελθόν κυριάρχησαν οι εθνικιστικές απόψεις, η χώρα την πλήρωσε με τη Μικρασιατική καταστροφή (1922), τη φυγή των Ελλήνων από την Πόλη (1955) και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο (1974). Αυτό διδάσκει η πραγματική ιστορία, όλα τα άλλα είναι απλά φληναφήματα!!!

    • Ας θυμίσουμε στον ανώνυμο διαστρεβλωτή ότι όσε φορές στο πρόσφατο παρελθόν (100 χρόνια) κυριάρχησαν η εθνικιστικές απόψεις η Ελλάς διπλασιάστηκε (Βαλκανικοί Πόλεμοι) και Ένωση Δωδεκανήσου με την Ελλάδα (1945 χάρη στο ΟΧΙ του 40).

      Αντιθέτως, όσες φορές κάναμε τα χατίρια των σιωνιστών και των άλλων ξένων δυνάμεων (Α΄ΠΠ, Μικρασιατική Εκστρατεία, συνθήκες Ζυρίχης-Λονδίνου για Κύπρο), θρηνήσαμε καταστροφές και απώλειες εδαφών.

      Γι’ αυτό, μην σκίζεσαι να βάλεις τους βουλγάρους Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αμερικανοκομμουνιστή συριζαίε!

  • Έχει κάποιος να καταθέσει επίσημους χάρτες της Μακεδονίας από την εποχή του Φιλίππου;Οι κάτοικοι της πρώην ΠΓΔΜ και νυν Βόρειας Μακεδονίας ” κατά τον υπόλοιπο κόσμο Μακεδονίας είτε μας αρέσει είτε όχι” είναι Σλάβοι τελεία και παύλα. Κατοικούν όμως σε χώματα της Μακεδονίας. Αν δικαιούται ο Πόντιος ο Θεσσαλός και ο κρητικός που ζουν στη Μακεδονία να αποκαλούνται Μακεδόνες δικαιούται κι ο κάτοικος του Μοναστηρίου.
    Υ.Γ. Πριν ελευθερωθεί η Θεσσαλονίκη ο ελληνικός στρατός πήγαινε να ελευθερώσει το Μοναστήρι αλλά λόγω της καθόδου των Βουλγάρων στη Θεσσαλονίκη στράφηκε προς τα εκεί για να προλάβει τη Θεσσαλονίκη. Αν είχαμε ελευθερώσει εμείς το Μοναστήρι οι κάτοικοι οι σημερινοί οι απόγονοι των τότε σκλαβωμένων στους Τούρκους πως λεγόταν;;;

    • –Χάρτης του 1467 – Η περιοχή των Σκοπίων ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια – Ξάνθη 15 Οκτωβρίου 2010
      ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ Δρ. Θ. – ιστορικός
      Τρις βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών
      Πηγή: Ινφογνώμων Πολιτικά, tideon.org`

    • Η Ηράκλεια Λυγκηστίς (Μοναστήρι) και το 1/5 των Σκοπίων στον νότο της ψευδωνύμου δημοκρατίας τους είναι σκλαβωμένα μακεδονικά, δηλαδή ελληνικά εδάφη. Οι Σκοπιανοί όμως 1.000 και πλέον χρόνια Βούλγαροι λέγονται και αυτοπροσδιρίζονται. ΔΕΝ δικαιούνται να λέγονται Μακεδόνες οι απόγονοι του Ασπαρούχ, του Κρούμου και του Σαμουήλ, πώς να το κάνουμε;

    • Πάλι τα ίδια; Είπαμε, ο Φίλιππος ο Β μιλούσε και έγραφε Ελληνικά, όχι Σκοπιανά! Στα Σκόπια υπάρχουν 30% Αλβανοί, 30% Έλληνες και οι υπόλοιποι Σλάβοι. Τι δουλειά έχει η Σλαβική γλώσσα να παίρνει ονομασία Ελληνική; Ας λέγεται vardaska, όπως είναι η γεωγραφική ονομασία στη γλώσσα τους. Αν το Μοναστήρι απελευθερώνονταν, σήμερα θα λεγόταν Μοναστήρι, όχι Μπίτολα.

  • Συγχαρητήρια κ. Τ. Γκανάτσιο. Χτυπείστε κι άλλο μήπως και σπάσουν οι πάγοι !
    Ο κ. Μητσοτάκης ούτε δεσμεύεται , ούτε ζητάει δημοψήφισμα !
    Προσεύχεται να τελειώσει το θέμα πριν τις εκλογές για να μη το βρεί μπροστά του.
    Δεν διαφέρει από τον Τσίπρα ο θαμώνας της Bilderberg.

  • ΑΝΤΊΟ ΣΤΗΝ ΠΡΏΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΓΔΜ) ποράνεσνα Γιουγκοσλοβένσκα Ρεπούμπλικα Μακεντόνιγια
    Καλωσόρισες Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας Ρεπούμπλικα Σεβέρνα Μακεντόνιγια.
    Τα υπόλοιπα ο καθείς και οι παρακαταθήκες του και τα φαντάσματα του.

  • πεστα ρε φιλαρακι στους αμορφωτους οπωσ ειπε και ο ηρακλητος ο μεγαλεηανδρος ηταν ελλινασ και η μακεδονια ελλιμικι τελια και παυλα

    • Είπαμε πάλιωσε αυτό με την ανορθογραφία, ψάξε άλλη συριζοτρολιά. Δοκίμασε αυτό με την αντιπολίτευση των Σκοπίων ή τον Μπαμπύλα Ερντογάν. Για να μας πείσει κάποιος το παραμύθι χρειάζεται να έχει και μπαμπούλα!

  • Αλλού ρα Γκανάτσιου απ΄δε σι ξιέρν΄. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ (ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΝΟΩ) Ο ΜΕΡΤΖΟΣ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑΖΕΙ:
    «Εντιμος συμβιβασμός με το κράτος των Σκοπίων» ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΡΤΖΟΥ

    ΠΗΓΗ:http://www.kathimerini.gr/942106/article/epikairothta/politikh/entimos-symvivasmos-me-to-kratos-twn-skopiwn

  • Σιγά ρε Γκανάτσιο μη μας πάρουν οι Σκοπιανοί και τα σπίτια τώρα που θ΄ανοίξουν….οι κερκόπορτες,χα χα χα!!!!Από αντιλήψεις σαν τις δικές σου τελμάτωσε στο απόλυτο η υπόθεση της ονοματολογίας και επιβαρύνεται απ΄αυτό πρώτα απ΄όλα η οικονομία μας. Εσείς θέλετε να παραμείνει εις το διηνεκές το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια. Αυτό θέλετε. Πολύ καλά κάποιος σχολιαστής εδώ ανέφερε τη θέση του Μέρτζου (του δεξιού,δεξιότατου)που αν μη τι άλλο είναι η πλέον ρεαλιστική.
    (Και το “ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ” γράφεται “ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ”)

    • Εσύ που σχολιάζεις με ψευδώνυμο θέλεις να λέγεσαι και Αιαναίοςαπό την “Αιανή Πόλις ΜΑκεδονίας” τρομάρα σου !!! Αντε κρύψου σε κανένα λαγούμι !

  • Σωστη η τοποθετηση σου Τασο,και αλλα τοσα σκοτεινα σημεια που δεν αναφερονται της ντροπιαστικης συμφωνιας.Οσο για τον αντιλογο,υπηρχε υπαρχει,και θα υπαρχει,ειναι φυσικος νομος.Η ουσια ομως ειναι η αποψη του γενικου συνολου,ολα τ’αλλα προφασεις εν αμαρτιαις,πιας τ’αυγο και κουρευτο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.