Eπιστολή αναγνώστη: Κάλεσμα προς τους βουλευτές του νομού Κοζάνης

12 Ιανουαρίου 2019
19:42

Ενόψει της σοβαρότερης απόφασης των τελευταίων δεκαετιών για το μέλλον της χώρας, αυτής για την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, απόφασης που θα επηρεάσει όλες τις επόμενες γενιές, απευθύνουμε έκκληση όλοι οι πολίτες στους βουλευτές μας να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι θα ψηφίσουν. Απευθυνόμαστε στη συνείδησή σας να ζυγίσετε τα συν και τα πλην και κυρίως τις επιπτώσεις. Σας υπενθυμίζουμε ότι ορκιστήκατε στο Θεό και στην τιμή σας να διαφυλάττετε το Σύνταγμα και να υπηρετείτε το καλό της χώρας μας. ΔΕΝ ορκιστήκατε να ακολουθείτε τυφλά τις κομματικές επιταγές. ΔΕΝ σας ψηφίσαμε για να έχει απλά το κόμμα άλλη μία έδρα στη βουλή. Σας ψηφίσαμε για να έχετε λόγο, να εκφράζετε τις απόψεις σας και να ψηφίζετε με τη συνείδησή σας για το συμφέρον της Ελλάδας. Στο Θεό ορκιστήκατε, όχι στο κόμμα. Την Ελλάδα ορκιστήκατε να υπηρετείτε, όχι το κόμμα. Η ψήφος σας έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα που είχε ποτέ ψήφος στην ελληνική βουλή, γιατί δεν αφορά σε ένα οικονομικό μέτρο αλλά στη συνοχή αυτής της χώρας και στην ιστορία της. Με ειλικρινείς και καρδιακές παρακλήσεις σας καλούμε να βάλετε το χέρι στην καρδιά πριν ψηφίσετε και να πράξετε κατά συνείδηση κι όχι κατ’ εντολή.

Ένας απλός Πτολεμαϊδιώτης που συμμερίζεται την αγωνία όλων των Ελλήνων και κυρίως των Μακεδόνων και συμπάσχει για το μέλλον που διαγράφεται.

33 σχόλια

  • Έχουμε δεκάδες λόγους να αισθανόμαστε ταπεινωμένοι. Πρόκειται για μία κακή, ετεροβαρή συμφωνία, εις βάρος και των συμφερόντων της Ελλάδος και των Ελλήνων. Πρόκειται για μία συμφωνία που εάν ισχύσει θα αποτελεί μία μαύρη σελίδα στην ελληνική Ιστορία.

  • Μάς ανοίγουν τεράστιο πρόβλημα. Δεν έχυσαν το αίμα τους οι Μακεδονομάχοι, οι Βαλκανιομάχοι και οι Γραμμομάχοι για να επιστρέψουμε στην προ του 1912 σκλαβιά και τρομοκρατία.

  • είναι κρίμα και χάσιμο χρόνου που γράψατε την επιστολή σας.
    Δυστυχώς απευθύνεστε σε διορισμένους βολευτές
    Που βάζουν πάνω από όλα το κομματικό και προσωπικό τους συμφέρον..
    Που απευθύνονται σε πελάτες ψηφοφόρους και όχι σε ενεργούς πολίτες, που επένδυσαν στο λαικισμό, στο διχασμό και στο μίσος που τους χειροκροτούν όλοι αυτοί οι έξω οι “κακοί¨που κάποτε βριζάνε που γίνανε οι καλύτεροι ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    https://www.athensvoice.gr/greece/509181_o-arkas-kaytiriazei-ti-stasi-ton-voyleyton-apenanti-stin-kyvernisi-eikona

      • Σε ενοχλεί κάποιοι λίγοι να είναι πάνω κ έξω από κόμματα.να μην είναι κομματοδιαιτοι και να μη γλύφουν αεργους αφησοκολλητες. Κρυψου στη μιζέρια σου και στην μετριότητα σου.κηφυνα

          • Δεν απαντάς…η μπάλα στην κερκίδα πάλι..Έλα πες δεν είναι ντροπή…που είσαι μετακλητος;ποσά σε πληρώνουμε για να τρως σανό πρώην αγανακτησμενε;

          • Δεν απαντάς σε κάτι..μόνο την μπάλα στην κερκίδα.Έλα πες μας, δεν είναι ντροπή μετακλητός κομματοδίαιτος Κηφήνας που σιτίζεσαι ως παράσιτο από τους φόρους μας δεν είσαι?Πρώην Αγανακτισμένος που ξαφνικά είδε το φως του!!Παρέα με τους Καμμένους και τους Κατσίκιδες!!

  • εξίσου μεγάλη ευθύνη έχουν και οι βουλευτές της αντιπολίτευσης,γιατί δεν έκαναν κάτι για να τον σταματήσουν,συμπεριλαμβανομένης και της χρυσής αυγής.

  • Γι αυτο ακριβως οι βουλευτες της νδ και οχι μονο θα πρεπει να υπερψηφισουν μια καλη συμφωνια. Πρεπει να αποδειξουν οτι ειναι πρωτα πατριωτες. Απο τους πραγματικους ομως, οχι αυτους με τις χλαμυδες.

  • Ποιος σου είπε ρε αναγνώστη ότι ορκίστηκαν στο Θεό; Πολιτικό όρκο δώσανε σχεδόν όλοι αι βουλευταί του κυβερνώντος κόμματος.

  • Κακώς έγραψες την επιστολή σου στα Ελληνικά. Ο συριζαίοι αγνοούν την Ελληνική, ως εκπρόσωποι του σλαβοσκοπιανικού οσφυοκαμπτισμού.

  • Προσυπογράφω τις επιστολές και τις ενέργειες όσων, ιδίως Μακεδόνων, προσπαθούν με κόσμιο τρόπο να υπενθυμίσουν στους βουλευτές ότι εξελέγησαν ως αντιπρόσωποι του Ελληνικού-Μακεδονικού λαού και οφείλουν να ψηφίζουν σύμφωνα με την συνείδηση των εντολέων τους. Αν αδυνατούν να πράξουν τούτο από υστεροβουλία, υπάρχει έννομο συμφέρον στους εντολείς τους να προσφύγουν στην δικαιοσύνη, εγχώρια και διεθνή, όπως θα έκαναν εναντίον οιουδήποτε επίορκου, απατεώνα, κλπ. προσπαθούσε να πάρει την οικογένεια ή την περιουσία τους. Αν καμιά εξουσία δεν ενεργήσει σύμφωνα με το λαό, ο λαός έχει από το παρόν σύνταγμα δικαίωμα να υπερασπιστεί την κυριαρχία του με κάθε μέσο. Παραπέρα, πρέπει να διεκδικήσουν οι νόμιμοι πολίτες της χώρας ό,τι και τα “κίτρινα γιλέκα”, δηλαδή την άμεση δημοκρατία, την απευθείας λήψη αποφάσεων από τους ίδιους και όχι από ανθρώπους ανάξιους να τους εκπροσωπούν.

  • Τελικά ποιό είναι προτιμότερο;
    Το Βόρεια Μακεδονία; ή
    Το Πρώην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;
    αααααα συγγνώμη βρε…. Ξέχασα… Αυτό το δεύτερο ήταν προσωρινό… Οπότε δεν ευθύνονται αυτοί που συμφώνησαν πριν μμμ27 χρόνια….
    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

  • Εξάλλου, η ελληνική παραδοχή πως με το επίθετο «μακεδονικός -ή -ό» μπορούν να προσδιορίζονται «η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά του, με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά», συνιστά –για όσους πολιτικούς και εμπειρογνώμονες δεν το έχουν καταλάβει ακόμη– άμεση αναγνώριση από την Αθήνα μιας εθνότητας, που ονομάζεται «μακεδονική». Σε έναν κόσμο όπου η άγνοια ιστορίας και γεωγραφίας είναι ο κανόνας, η ονομασία υπηκοότητας και εθνότητας συνάμα ως «μακεδονικών» δίνει στους γείτονες, εμμέσως πλην σαφώς, ασχέτως των όρων της συμφωνίας περί αρχαιότητας, απεριόριστη πρόσβαση στη μακεδονική κληρονομιά συνολικά – και μάλιστα με την υπογραφή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.