“Ενεργοί Δημότες- Κοζάνη 2019”: “Η χορήγηση στήριξης από ΝΔ από μόνη της, χωρίς την ενοποίηση των δυνάμεων μας, δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα – Kαλούμε τους εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τις προσωπικές ή παραταξιακές τους φιλοδοξίες για να συγκροτήσουμε όλοι μαζί ένα ενιαίο μέτωπο αγώνα”

21 Ιανουαρίου 2019
12:11

Εισπράττοντας καθημερινά την ανησυχία και τις εκκλήσεις των συνδημοτών μας για ενότητα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Η απόφαση της δικής μας εμπλοκής σε αυτές τις εκλογές είχε εξαρχής ως στόχο την ενίσχυση, την συγκέντρωση και την ενιαία έκφραση των δυνάμεων που είχαν και έχουν την πρόθεση να συμμετάσχουν.

Εκτίμηση μας είναι ότι μόνο έτσι δημιουργείται μια δυναμική που διαμορφώνει και απογειώνει την «παράσταση νίκης», που είναι προϋπόθεση για την επιτυχή κατάληξη ενός αγώνα.

Σήμερα δυστυχώς, αυτή η κρίσιμη παράμετρος, μάλλον δεν αξιολογείται σωστά από τους εμπλεκόμενους, καθώς φαίνεται από την άλλη πλευρά να έχει επιλεγεί η μοναχική πορεία.

Η έκκληση για ενότητα είναι κοινό, αγωνιώδες και καθημερινό αίτημα όλων.

Στελέχη που θέλουν να συμμετάσχουν, προβληματίζονται με αυτή τη διασπορά, δεν αποφασίζουν εύκολα αλλά και όταν αποφασίσουν θέτουν ως επείγουσα προτεραιότητα την ενοποίηση των δυνάμεων μας.

Αυτός είναι ένας δρόμος που δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Αυτός ο διχαστικός δρόμος, δημιουργεί εκλογικά διλήμματα και αντιπαλότητες που δεν θα μπορέσουν να «μαζευτούν» στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Είναι ο δρόμος που εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε ποτέ, καθώς είναι αυτός που θα προδώσει όλες τις ελπίδες των ανθρώπων που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε.

Είναι ο δρόμος που προκαλεί σήμερα τα ειρωνικά σχόλια των αντιπάλων μας καθώς βλέπουν τον κατακερματισμό μας να στρώνει το δικό τους δρόμο επιτυχίας.

Δυστυχώς με όλα αυτά, την ενότητα που ζητάει η βάση δεν την βρίσκει στην κορυφή.

Η χορήγηση στήριξης από ΝΔ από μόνη της, χωρίς την ενοποίηση των δυνάμεων μας, δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Επιβάλλεται για αυτό, οι δύο τουλάχιστον συνδυασμοί, να συγκροτήσουν μία ενιαία παράταξη που θα δώσει την μάχη.

Η συνεχής άρνηση αυτής της πρότασης θα φέρει και ακέραιη την ευθύνη του αποτελέσματος.

Καταλήγοντας, σήμερα, καθώς ο χρόνος προετοιμασίας μιας τέτοιας πρωτοβουλίας λιγοστεύει επικίνδυνα, καλούμε του εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τις προσωπικές ή παραταξιακές τους φιλοδοξίες για να συγκροτήσουμε όλοι μαζί ένα ενιαίο μέτωπο αγώνα.

Με αυτή την προϋπόθεση θα έχει πραγματικά νόημα, να δοθεί η στήριξη η οποία θα διασφαλίσει και την επιτυχή έκβαση του αγώνα.

Κάθε άλλη μεμονωμένη προσπάθεια δεν έχει καμία προοπτική επιτυχίας.

81 σχόλια

    • Οι δύο μαζί Κυριάκος Νικος μπορούνε να συμπληρώσουν Ψηφοδέλτιο??????? Άντε Άντε. Τσιαρτσιωνη από το Χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

  • Πέρασε η εποχή των δονκιχωτισμών και των χρισμάτων. Περιμένετε κάνα δίμηνο ακόμη μήπως πάρετε κάποιος το χρίσμα από τον εκάστοτε “πατερούλη” και με τις πλάτες της ΝΔ στήσετε συνδυασμό. Από τα αποδυτήρια έχασε η ΝΔ το δήμο Κοζάνης. Μυριστήκατε εξουσία και τρέξατε άρδην όλοι οι συνταξιούχοι.

  • Κύριε Τσιαρτσιωνη να γίνει ενοποίηση των δυνάμεων αυτό είναι το ζητούμενο Έδωσες αρχικά την ευχή σου στον Μιχαηλίδη κάντο και πράξη

  • Θεωρώ πως το ηθικό και δίκαιο είναι η στήριξη σου στον Κυριάκο Έχει κάνει τις κινήσεις έχει κλείσει συνδιασμό με αρκετά άτομα και περιμένει τη στήριξη σου

    • κ.Νίκο βγες και πρότεινε το Χάρη Γκοβεδάρο ως υποψήφιο Δήμαρχο για να μπορέσει να προχωρήσει η υπόθεση ενότητα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις σε παρακαλούμε πολύ μην ξαναγράψεις κάτι , μόνο προβλήματα δημιουργείς..

      • με την πάρτη του μας έχετε ζαλίσει μερικοί. Εάν είναι τόσο άξιος ας προσπαθούσε. Όχι το ένα μου μυρίζει το άλλο με βρωμάει και στο τέλος άφαντος.

  • Πολύ ωραία τα λες κ Τσαρτσωνη και συμφωνώ απόλυτα. Με ποιον ομως αρχηγό Φαντάζομαι πως θα συμφωνείτε με αυτόν που ξεκίνησε πρώτος και με την δική σας παρότρυνση Αυτό νομίζω λέει η κοινή λογική.

    • ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ. ΩΡΕ ΓΕΛΙΑ .

  • κ. Νίκο όπως τα λες είναι. Από Υπουργός δεν μπορείς να γίνεις δημοτικός σύμβουλος. Έπρεπε να το σεβαστούν αυτό στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να σε δώσουν το χρίσμα. Τώρα γίνεται αυτό που λες. Οι αντίπαλοι βλέπουν τον κατακερματισμό και ειρωνεύονται.

  • Είμαι αισιόδοξος. Μ αυτά που γράφειςτελικα θα κάνεις το σωστό για το καλό όλων μας και θα σε γράψει η ιστορία της Κοζάνης πάντως όχι με μελανά γραμματα όπως πάει να σε
    γράψει με την κίνηση να κατέβεις κι εσύ ενώ έδωσες το έναυσμα στον Μιχαηλίδη. Νικο κοντά με τον Κυριάκο όλος ο κόσμος το ζητάει

  • Κουρασατε όλοι!
    Νομίζετε πως με τέτοια τρικ θα πάρετε το Δήμο;
    Ο ένας μουλαρωνει, ο άλλος κάνει συστάσεις κουνωντας το δάχτυλο και ο κόσμος της ΝΔ στην περιοχή καταλήγει σε άλλους συνδυασμούς.
    Στο τέλος θα κατέβει μόνος του ο Μιχαηλιδης , αλλά όλος αυτός ο διχασμος δεν θα φέρει τα επιθυμητα αποτελέσματα.

  • Εσείς που τσακωνεστε δημοσίως εδώ και 6 μήνες στα καφενεία και δημοσίως για το ποιος θα κατέβει και ποιος οχι, είστε ικανοί μετά να διοικησετε το Δήμο Κοζάνης;

    • Εκείνο πάντως που με ξεπερνά είναι ότι διεκδικούν τρία παλιά στελέχη της ΝΔ, όλοι τους αφού έχουν χάσει εκλογές, το Δήμο Κοζάνης έπειτα από δεκαετίες αποχής από τα κοινά. Άραγε η ΝΔ πέρα από βετεράνους δεν έχει νέους παίκτες; Φιλική ομάδα πάει να στήσει για πρωτάθλημα; Από τα αποδυτήρια το ‘χασε το παιχίνδι.

  • Έπρεπε ήδη να μιλήσεις με Κυριάκο Νικο Ήταν αυτός που ήρθε στην εσένα πριν δηλώσει την υποψηφιότητα του και του είπες προχωρα

  • Ο Φώτης μ΄αυτά που γίνονται στη ΝΔ μπορεί από τώρα να τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση, καθώς θα αλώσει και από τον κεντροαριστερό χώρο με τις συμπάθειες που κέρδισε και εκεί από τη στήριξη στον Καρυπίδη!!!Φώτη,θα κάνεις το θαύμα,ναι!!!

  • Δε δικαιούσαι να μιλάς για ενότητα γιατί και εσύ όπως ο Μιχαηλιδης επιλεξάτε μοναχικό δρομο.Η εκτόνωση θα έρθει μόνο αν κάνετε στην άκρη και κατέβει ένα νέο παιδί και το στηρίξετε.Ετσι μόνο θα έρθει η νίκη.Κάντε το τώρα.

    • Το πιο σωστό σχόλιο, μόνο έτσι σώζεται η τραγική κατάσταση και έρχεται η νίκη. Ανοίξτε το δρόμο για καινούργιο πρόσωπο.

      • Ο Γκοβεδαρος αν κατεβει Συμβουλος βγαίνει?Έχει πάρει πολύ Αέρα.Να κατέβει με Μιχαηλίδη πρέπει. Αλλά φοβάται ότι δεν Εκλέγεται.

          • Θα συμφωνησω και εγω και είναι γνωμη μου που δικαιουμαι να εχω οτι ο Χαρης ισως δεν θα μπορουσε να εκλεγει αν εβαζε απλος συμβουλος. επισης δεν θυμαμαι κανεναν αλλον να κατεβηκε για δημαρχος πριν ακομη εκλεγει μια φορα εστω συμβουλος στον πρωτο ή δευτερο βαθμο. ακομη και ο κουκουλοπουλος ειχε εκλεγει μια φορα σαν συμβουλος και μετα εβαλε για δημαρχος. γιατι ο Χαρης να θελει να αποτελεσει την εξαιρεση? να κατεβει μια φορα να δουμε αν εχει δυναμικη να εκλεγει και την επομενη φορα ναι γιατι οχι. αλλα ετσι με το ζορι να τον βαλουμε υποψηφιο δημαρχο χωρις να εχει δωσει εξετασεις σαν συμβουλος δεν το καταλαβαινω γιατι πρεπει νατο δεχτουμε. εμπρος χαρη διαλεξε συνδυασμο και κατεβα για να δουμε και εμεις την δυναμικη σου γιατι απο λογια χορτασαμε σε αυτον τον τοπου. οριστε απεδειξε οτι σε θελει ο κοσμος. αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τολμησεις να το κανειςκαι θα συνεχίσεις να εφευρισκεις δικαιολογιες

        • Δεν έχετε το Θεό σας. Επιστήμονας Μηχανικός να μπει κάτω από ποδοσφαιριστή; Πάντως αυτός που δε βγήκε σίγουρα είναι ο Μηχαηλιδης,15ος με το Δακη το 2014 και έχει το θράσος να γίνει Δήμαρχος Κοζάνης.ΕΛΕΟΣ.

        • Το κείμενο το υπογράφει ο Τσιαρτσιώνης και παρακολουθώ τόση ώρα ασχολείστε με το Γκοβεδάρο ο οποίος δεν έχει ανακοινώσει υποψηφιότητα.Αυτό και μόνο φανερωνει την ανησυχία σας.Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.Μην κρύβεστε πίσω από ανώνυμα κακόβουλα σχόλια.Αν δεν ήταν δυνατος δε θα γράφατε.

          • Που τοειδες το κακοβουλο. δεν ειναι λογικο αυτο που εγραψα? απο που και ω που θελει να κατεβει χωρι να εχει δοκιμασει μια φορα υποψηφιος καπου? ας κατεβει μια φορα να δουμε τι απηχηση εχει και ευχαριστως αν τον θελει ο κοσμος να βαλει και για δημαρχος. το δικο σου σχολιο ειναι εκ του πονηρου που γραφει τα ιδια και τα ιδια. περιμενουμε τον χαρη να κατεβει συμβουλος με οποιον συνδυασμο θελει πρεπει ομως να κατεβει μια φορα

        • Ρε παιδιά φιλικά ομιλώ.Ο Γκοβεδαρος Είπε ξεκάθαρα δεν κατεβαίνει,γιατί ασχολείστε μαζί του ακόμα;Αυτός φταίει για την όλη κατάσταση;Εν Τελει δεν σας κάνει ζημιά αφού δεν κατεβαίνει.Μάλλον ομως τα καρποφόρα δέντρα πετροβολείτε κι εσείς.

        • Χτυπώντας τον Γκοβεδάρο κάνετε κακό στο Μιχαηλίδη.Είπε ο άνθρωπος δεν κατεβαίνει ,αφηστε τον στην ησυχία του.Είναι ο μόνος που δεν έκανε ζημιά.Αλλιως συνεχίζοντας σημαίνει τελικά οτι και εσείς χτυπάτε τα καρποφόρα δέντρα.

          • Δεν χτυπάει κανενας ον Γκοβεδαρο, απαντω σε οποιον μπαινει διαρκως εδω και βαζει το ονοματα του οτι θα μπορουσουν να κανουν πισω οι αλλοι και να ειναι αυτος. το κεφαλαιο αυτο τελειωσε και οποτε εσεις οι 1-2 υποστηριχτες του σταματηστε γιατι τον καιτε και για την αλλη φορα. ο ανθρωπος το δηλωσε δεν τον ενδιαφερει οποτε ΤΕΛΟΣ. Εσεις 1-2 σταματηστε το αυτο και πιστεψτε μεκανενας δεν ασοχλειται μαζι του, μα εντελως κανενας

        • Με τη δικιά σου λογική ο μιχαηλιδης πρέπει να κάτσει στα αυγά του αφου πάτωσε στις περιφερειακες με το δακή το 2014.Του το είπες; Πέστο πρώτα και μετά ασχολείσου με το Γκοβεδάρο.Ολοι κάνετα κρα να τον πάρετε σύμβουλο.Αφου δε βγαίνει γιατι τον θέλει ο μιχαηλιδης;Να μιλάτε σοβαρα γιατι εκτιθετε το μιχαηλιδη

          • Επειδη εισαι παντελως ασχετος μαθε τα ακολουθα. αυτος που λες οτι πατωσε εκλεχτηκε δυο φορες δημαρχος μια φορα περιφερειακος συμβουλος και δεν εκλεχτηκε μονο μια φορα το 2014 οταν δεν βγηκε ο Δακης. Αν εβγαινε ο συνδυασμος του Δακη θα ειχε εκλεγει ο Κυριακος πραγμα που δεινχει οτι δεν πατωσε. οποτε σταματα να γραφεις ανοησεις γιατι δεν πειεθεις κανενας. δεν ξερω αν ζητα απο τον γκοβεδαρο να ειναι υποψηφιος συμβουλος αν ομως το κανει καλα κανει προφανως θελει να δει στην πραξη αν αυτα που ισχυριζεται ο γκοβεδαρος και μονο ειναι αληθεια. αν εχει δυναμικη ας κατεβει να δουμε. μην μας ζαλιζετε το κεφαλι μαζι του εσεις 1-2 υποστηρικτες του. τοσοι ειστε. υποψηφιος δημαρχος θα ειναι ο τσιαρτσιωνης ή ο μιχαηλιδης. φτανει το ζαλισμα και τα μεγαλα λογια. οποιος εχει τα πολιτικα κοτσια τραβαει μπροστα εγω αυτο ξερω. τα λογια λογια και ξανα λογια ειναι για ζαλισμα.

  • Καλά ρε λεβέντες του Κυριάκου φτάνει πάρτε και καμία ανάσα δεν πιάστηκαν τα χέρια σας να γράφετε;
    Κ. Νίκο μήν κάνεις πίσω σε στηρίζει ο λαός γιατί ξέρει τις ικανότητες σου.
    Δυνατά
    Η Νίκη είναι δική σου!!!

    • Φαίνεται, απ΄ τα γραφόμενά σου πως δεν είσαι φίλος του Νίκου και θέλεις να τον εκθέσεις ή κάνω λάθος, βγες και πες μας .

  • Να δω κύριε Νίκο Εάν με πέντε άτομα μόνο μπορείς να κάνεις συνδυασμό, άσε λοιπόν τις μπαρούφες και φύγε γρήγορα

  • Από την Κοζάνη το έγραψες αυτό η από καμια πετρελαιοχωρα. Μόνο ο Κυριάκος γυρίζει και λέει καλημέρα στον κόσμο της κοχανης. Κατέβα να εκτεθεις. Όσο για Κεχαγιά εν αγωνία πίστευε ότι ο κυρ Νίκος θα πάρει την στήριξη και ο Μιχαηλίδης θα κάνει πίσω μπας και πάρει κανέναν υποψήφιο.

  • Κύριε Νίκο νομίζω ότι σας πηγαίνει περισσότερο το κράτος των Αθηνών. Η προσπάθεια σας είναι χωρίς καμία σημασία για το Δήμο της Κοζάνης. Αν θέλετε να κάνετε επιτέλους κάτι γι’ αυτό το Δήμο, απλά μην ασχολείστε!

  • Δυο τρεις ειστε με τον Μιχαηλιδη και γραφετε από δεκα σχολια ο καθενας για να δημιουργησετε εντυπώσεις
    Σας εχουμε παρει χαμπαρι ολοι

  • Μετα απο 30 χρονια θυμηθηκε ο Νικος να βαλει για δημαρχος κ θελει ενοτητα για να βγει αυτος!!!
    Κοψε περα ρε πριγκιπα

  • Εάν γίνει αυτό και κατέβουν μαζί Μιχαηλίδης Τσιαρτσιώνης είναι το πρώτο φαβορί Για αυτό κ μερικους εδώ μέσα τους έπιασε πανικος

  • Όταν θα κάνει περίπατο ο Ιωαννίδης ελπίζω να μην αναρωτηθεί κανείς γιατί. Κάτω του μετρίου υποψηφιότητες με κάτω του μετρίου πολιτικό λόγο, ξεκατινιασματα στο Facebook. Ούτε ένας δεν μιλά για την Κοζάνη, για το όραμα του, για το σχέδιο του. Μικροπολιτικη, φωτό στα καφενεία και έχει ο Θεός. Ελεος

  • Σ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ. ΓΚΟΒΕΔΑΡΕ! ΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΙΛΕ! ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    • Η αναλογία είναι σα να κατεβαίνει υποψήφιος πρύτανης στο ΤΕΙ ένας προτοετής φοιτητής και στο συνδυασμό να κατεβαίνει ως απλό μέλος ένας καθηγητής. Τέτοια είναι η αναλογία φίλοι της ΝΔ Κοζάνης. Η λαχτάρα σας για εξουσία δίνει πάντα νίκη σε μη νεοδημοκράτες υποψηφίους. Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Δήμαρχος είναι στο ναδίρ της δημοτικότητάς του απ’ ότι πληροφορούμαι από τις “κρυφές” δημοσκοπήσεις, μαντέψτε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Συνεχίστε εσείς να το βλέπετε σαν προσωπικό στοίχημα το δήμο.

  • Κυριάκο μάζεψε τους δήθεν δικούς σου που κατηγορούν το Γκοβεδάρο.Σου κάνουν κακό.Κοίτα να τον πάρεις μαζί σου και θα κερδίσεις το Δήμο.Μην ασχολείσαι με τον Τσιαρτσιώνη,ας κάνει ότι θέλει. Σου τα λέω ως φίλος και υποστηρικτής σου.

  • Παλη ο παπαδοπουλος κρυμενος πισω απο τον Μιχαηλιδη εδω κατι παιζει.Μιχαηλιδη παιξε μπαλα μονος.ΣΟΥ ΤΑΛΕΟ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΟΥ.

  • Εγω λεω καντε στην παντα και οι δυο αρκετα βαρεθηκαμε τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια αφηστε κανενα νεο παιδι να βγει μπροστα .. παλι θα χασουμε το δημο επειδη εσεις εχετε προσωπικες φιλοδοξιες….

  • Ρε σεις συντροφιά μου Νεοδημοκράτες σοβαρευτείτε λιγο …αν μπορείτε..! Τι ξεκατινιάσματα ειναι αυτα δημοσίως.! Για σοβαρευτείτε λιγο Μαζευτείτε και κουβεντιάσετε μεταξύ σας και μη ζαλίζετε τον κοσμο. Η ούτε αυτο μπορείτε γιατι δεν το μάθατε ποτε…!

  • Ας βρεθεί και κανένας που να έχει σχέδιο και όραμα για τον τόπο!
    Κάναμε την μετριότητα προσόν για την Πολιτική!

  • Μήπως να κατέβω εγώ για Δήμαρχος;
    Τόσα χρονια όλο γκρίνια χωρις να υπάρχει λόγος. Σοβαρευτείτε απο όλες τις πλευρές και κοιτάξτε να τα βρείτε ολοι μεταξυ σας γιατι με εχει κουράσει η γκρίνια και η πόλη μου αργοπεθαίνει. Ναι! Αργοπεθαίνει και ερημώνει χάνοντας τις αρχές τις και τον αερα της μόρφωσης και πολιτικής κληρονομιάς.
    Ειρήνη ημην και σκεφτείτε το καλυτερο για την πόλη και για όλη τη Δυτική Μακεδονία γιατι έρχονται δύσκολοι καιροί μετά την Συμφωνία των Σκοπίων και ολοι σας απο όλα τα κόμματα τρώγεστε χωρις λόγο. Το να βγάλεις το ματι του άλλου ειναι μεγάλη μαγκιά απο το να σκεφτείτε ολοι σας το μέλλον του τόπου;
    Ειρήνη ημην κι ας κάνω και λάθος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.