kozan.gr: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΜΚΘ/ΚΕΕ Πτολεμαΐδα V

23 Ιανουαρίου 2019
04:25

 

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. για το Κέντρο Επίβλεψης Έργων ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ V ανακοινώνει την πρόσληψη 3 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, ως ακολούθως:

2 ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί
1 ΠΕ Τοπογράφος Μηχανικός

Τηλέφωνο: 24635 08085 – Υποβολή Αιτήσεων  έως και 28.01.2019

5 σχόλια

  • Οι κυριοι εκει στο ΚΕΕ Πτολεμαιδας πρεπει να το δουνε λιγο τοπικα και να βαλουν εντοποιοτητα στις θεσεις. Γιατι τι νομιζουν? Οτι θα ερθει κανενας εμπειρος μηχανικος να κανει τα χαρτια του? Την θεση θα την παρει καποιος νεαρος μηχανικος με 12 μηνες ανεργια απο μακρια (π.χ Αθηνα).Πειραζει να φαει ψωμακι κανενας απο την περιοχη μας?

    • καλό είναι να διαβάζουμε κανέναν νόμο πριν πούμε την εξυπνάδα μας. Η προκηρύξεις βγαίνουν σύμφωνα με συγκεκριμένες νομοθεσίες και δεν είναι αρμοδιότητα κανενός υπαλλήλου να αποφασίσει που έχει εντοπιότητα και που όχι

      Η εντοπιότητα ισχύει για σταθμούς και ορυχεία. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά την ΔΜΚΘ/ΚΕΕ και γι’αυτό δεν έχει εντοπιότητα.
      Όταν κάποτε βγει προκήρυξη από την ΔΕΘ/ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 5, τότε θα έχει εντοπιότητα όπως ορίζει ο νόμος.

  • πολύ καλά τα λες συνάδερφε, γιατί το εργοστάσιο σε ποια περιοχή θα ρίχνει τους ρύπους του και δεν βάζουν εντοποιότητα;

  • Απ´οτι βλεπω πεφτει πεινα στον κλαδο των μηχανικων! Ρε παιδες για να πατε να δουλεψετε σε ενα τετοιο εργο πρεπει να χετε και μια στοιχειωδη εμπειρια. Η καθε εταιρεια εχει και τους μηχανικους της που εμπιστευεται για εξοπλισμο εκατομμυριων ευρω. Ξεκινηστε πρωτα με καμια τακτοποιηση αυθαιρετου, με καμια ενεργειακη αναβαθμιση κατοικιας και στην Πτολεμαιδα 6 οταν γινει με το καλο θα ειστε μεσα απλα ειναι τα πραγματα

    • Παυσανία για την ΔΕΗ είναι οι θέσεις (8μηνα), αν ήταν για ιδιώτη δεν θα υπήρχε τέτοια ζήτηση. Ο Έλληνας θέλει την καλοπέραση του!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.