kozan.gr: Η διαδικτυακή αντιπαραράθεση, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, του βουλευτή Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου με συμπολίτη μας

23 Ιανουαρίου 2019
09:11

 

Η διαδικτυακή αντιπαραράθεση, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, του βουλευτή Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου με συμπολίτη μας.

 

80 σχόλια

 • Υπάρχει κάποια οργανωμένη αντίδραση στην Κοζάνη για την Πέμπτη;
  Γνωρίζει κάποιος;
  θεοφυλακτος=ισον η τεχνη του πολιτικα εφικτου!
  Ως εκει φτανεις.

 • Σε ποιά “εθνική γραμμή” του 2007 αναφέρεται ο βουλευτής; Δεν ήταν εθνική γραμμή αλλά γραμμή κυβερνητική και μόνο, όπως τώρα.

  Υπάρχει μόνο μια “Εθνική Γραμμή” για το σκοπιανό. Αυτή που καθορίστηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το 1992 :

  «Η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει το ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνο εάν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ στις 16 Δεκεμβρίου του 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν υπάρχει η λέξη Μακεδονία».

  Καμία μετέπειτα εθνική γραμμή δεν εκφράστηκε ποτέ, γιατί δεν ξαναέγινε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το θέμα. Όποιος μιλά για μεταγενέστερη “εθνική γραμμή” με σύνθετη ονομασία, ουσιαστικά αναφέρεται σε γραμμή κυβερνητική. αλλά όχι “εθνική γραμμή” που να είναι αποτέλεσμα συμβουλίου όλων των πολιτικών αρχηγών. Πόσο μάλλον αποτέλεσμα δημοψηφίσματος.

  Ακόμα και για τη συνθήκη των Πρεσπών δεν υπήρχε η παραμικρή συννενόηση των πολιτικών αρχηγών, όπως θα περίμενε κανείς για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα, και είναι καθαρά κυβερνητική απόφαση, που δεν ακολουθεί καν την εθνική γραμμή του 1992.

  • Ο Τσίπρας δεν ενημέρωσε κανέναν για το περιεχόμενο της συμφωνίας των Πρεσπών. Αποφάσισε μόνος του και έκανε την φιέστα χωρίς συνεννόηση με τα υπόλοιπα κόμματα. Είναι γραμμή Σύριζα, κυβερνητική που πατάει στη γραμμή της κυβέρνησης του 2007. Καμία σχέση με εθνική γραμμή.

  • Απο το συμβουλιο του 1992 χαντακωθηκε η Ελλαδα και τους αναγνωρισε ολος ο κοσμος σκετα “Μακεδονια”, ωραιο συμβουλιο.Οσο για την εθνικη γραμμη του 2007,συμφωνησαν ολα τα πολιτικα κοματα γι ‘ αυτο.

   • Για ποιά αναγνώριση μιλάς από “όλο τον κόσμο” , τη στιγμή που στο κείμενο των Πρεσπών δεν έχουν όνομα; Αν έχουν αναγνωριστεί “από όλο τον κόσμο” όπως λες, γιατί γίνεται η συμφωνία των Πρεσπών; Που είναι το πρακτικό με τις υπογραφές των πολιτικών κομμάτων ότι συμφωνούν με τη γραμμή Καραμανλή το 2007; Πότε έγινε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το 2007 και ποιοί συμμετείχαν; Μήπως επειδή δεν έγινε ποτέ και δεν ήταν εθνική αλλά κυβερνητική γραμμή Καραμανλή;

 • από αυτά που γράφει ο Παντελής φαίνεται ότι ούτε καν διάβασε την συμφωνία, ειδικά εκεί που λέει ότι παραδίδουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και την ιστορία.
  Το άρθρο 7 της συμφωνίας αναφέρει:

  1.Τα μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν αντίληψή τους ως προς τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» αναφέρεται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο και ιστορική κληρονομιά.

  2.Αναφορικά με την Ελλάδα, με αυτούς τους όρους νοούνται όχι μόνο η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας Ελλάδας αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και ο ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήμερα.

  3.Αναφορικά με την ΠΓΔΜ, με αυτούς τους όρους νοούνται η επικράτεια, η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους, με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά, διακριτώς διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στο παραπάνω εδάφιο (άρθρο 7.2)

  Για πρώτη φορά παραδέχονται ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία μακεδονία και την Ιστορία της, επιτέλους οι εθνικιστικές παρωπίδες ας βγούν.

  • Ποιό είναι το “διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο” ; Γενικά και αόριστα ή να το ερμηνεΰσει ο καθένας όπως τον βολεΰει; Ποιά είναι τα διαφορετικά “χαρακτηριστικά τους με τη δική τους ιστορία”;

   • δεν σε κόβει και πολύ όπως φάινεται, διαφορετικό από την αρχαία ιστορική μακεδονίας μας τον φίλιππο και τον αλέξανδρο, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

    • Όχι δε μου “κόβει”, θέλω να γράφει συγκεκριμένα ποιό είναι, όχι ότι είναι διαφορετικό από το Ελληνικό. Το ότι είναι διαφορετικό από το Ελληνικό το ξέρουμε εδώ και 30 χρόνια. Η συμφωνία θα πρέπει να λέει ξεκάθαρα ποιό είναι αυτό.

     • εε δεν μπορεί να προσαρμοστεί ολόκληρη συμφωνία επειδή εσύ έχεις μειωμένη αντίληψη

     • Ούτε να την ερμηνεύει ο καθένας όπως τον βολεύει. Δεν είναι έτσι οι συμφωνίες. Πρέπει να είναι συγκεκριμένη.

  • Που γράφει στη συμφωνία ότι “Για πρώτη φορά παραδέχονται ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία μακεδονία και την Ιστορία της; Ποιά είναι η διαφορετική” δική τους ιστορία και πολιτισμός”; Γιατί δεν αναφέρεται ρητά και συγκεκριμένα;

   • εμείς βρε 4πέρατε της λογικής καθόρισαμε ότι δικό μας είναι το αρχαίο της μακεδονίας ο φιλιππος η βεργινα ο αλεξανδρος….αυτοί συμφωνούν οτι δεν εχουν σχεση με αυτό…τι δεν μπορείς να καταλαβεις;

    • Δηλαδή με τι έχουν σχέση; Γιατί δεν το γράφουν και πρέπει εγώ να μαντέψω; Γιατί δεν λέει συγκεκριμένα ποιά είναι η δική τους ιστορία;

    • τότε οι περικεφαλαίες και τα αρχιομακεδονικά σύμβολα που χρησιμοποιούν τι σχέση εχουν με αυτούς.?? Την ιστορία τους που διδάσκουν στα σχολεία τους την έχεις ρίξει καμιά ματιά? ή μπαα.. 5πέρατε που το παίζεις και έξυπνος?

  • Ακριβώς από αυτό που έγραψες φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν προστατεύετε η αποκλειστική Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , αλλά μιλάνε για 2 Μακεδονίες. Μια χαρά φαίνεται πως την διάβασε ο κ. Καπλάνογλου και απαντάει με επιχειρήματα , αντίθετα ο κ. Θεοφύλακτος ανακυκλώνετε σε ψέματα και ασάφειες ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΛΑ.

 • Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς …Θα τελειώσει και θα κάνει εντελώς η πολιτική καριέρα Αυτή είναι η ταφόπλακα τους

 • τον θεοφυλακτο τον ακουσα στο west και καταλαβα πως ουτε μπηκε στον κοπο να διαβασει τη συμφωνια. ειπε οτι τωρα ο κοσμος θα τους λεει βορειομακεδονες. η συμφωνια το λεει ξεκαθαρα οτι θα λεγονται μακεδονες σκετο. ειπε οτι κακως δε δεχτηκαμε το ’92 να ονομαστουν σλαβομακεδονια. δεν υπηρξε ποτέ τετοια προταση! δε θα τη δεχομασταν μεν αλλά ποτέ δεν προτάθηκε από κανενα κάτι τετοιο. τωρα ειπε τρίτο ψέμα, μιλησε για εθνικη γραμμή το 2007. Μία μόνο φορά υπήρξε εθνική γραμμή, το 1992. κάντε τον κόπο να δείτε αυτό το άρθρο. https://kozan.gr/archives/158642

   • Που είναι το πρακτικό του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών του 2007 ή του 2008; Που και πότε έγινε και ποιοί συμμετείχαν; Μήπως δεν έγινε ποτέ συμβούλιο πολιτικών αρχηγών μετά το 1992 και άρα η μόνη εθνική γραμμή είναι αυτή του 1992 που αρνείται σύνθετη ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”;

 • Τα 5 μεγάλα ψέμματα που ειπώθηκαν για να στηριχθεί η συμφωνία των Πρεσπών καταρρίπτονται :

  1. Δεν υπάρχει “Εθνική γραμμή” του 1993, ούτε του 1995, ούτε του 2007, ούτε του 2008, παρα μόνο κυβερνητική γραμμή για την οποία δεν ρωτήθηκαν οι πολίτες. Δεν υπήρχε επίσης καμία υπογραφή. Όσες προτάσεις ακούστηκαν έμειναν σε επίπεδο συζητήσεων, χωρίς να καταλήξουν πουθενά και φυσικά δεν είχαν την έγκριση του Ελληνικού Λαού. Η μόνη εθνικη γραμμή είναι αυτή του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών του 1992, που δε δέχεται ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”. Η πρόταση “Μπακογιάννη – Κώστα Καραμανλή” το 2008 στο Βουκουρέστι δεν είναι εθνική γραμμή που εγκρίθηκε από συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά κυβερνητική γραμμή της ΝΔ. Ακόμα και να γινόταν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, για τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα απαιτείται δημοψήφισμα.

  2. Δεν υπάρχει αναγνώριση “Μακεδονικής γλώσσας” το 1977. Ήταν τυποποίηση γεωγραφικών τοπονυμιών, όπως αποκάλυψε από τα πρακτικά ο καθηγητής Μπαμπινιώτης. που συμμετείχε στην τυποποίηση.

  3. Nationality είναι η εθνικότητα σύμφωνα με το βρετανικό πανεπιστήμιο Αγγλικής γλωσσολογίας Cambridge. Η ιθαγένεια μεταφράζεται ως “citizenship”.

  4. Οι αναγνωρίσεις απο 140 χώρες είναι διμερείς. Δεν υπάρχει παγκόσμια διεθνής αναγνώριση από τον ΟΗΕ με το όνομα “Μακεδονία”. Κανένα διεθνές δίκαιο δε μας υποχρεώνει να συμμορφωθούμε σε διμερείς αναγνωρίσεις μεταξύ τρίτων χωρών. Τα Σκόπια συμμετέχουν σε διεθνή forum με την προσωρινή ονομασία FYROM.

  5. Δεν στέκει νομικά η χώρα να λέγεται “Βόρεια Μακεδονία” και οι πολίτες σκέτο “Μακεδόνες”.

  Ένα άλλο επιχείρημα που ακούγεται είναι αυτό που έχει να κάνει με τη γεωστρατηγική σημασία των Σκοπίων έναντι του Μουσουλμανικού τόξου. Γιατί όμως πρέπει να υποχωρήσουμε εμείς στο θέμα του ονόματος και της ιστορίας, προκειμένου να έχουμε καλή γειτονία;

 • Ο διορισμένος βο(υ)λευτής και γνωστός πολιτικός γυρολόγος ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ.
  Αλήθεια, με ποιο κόμμα θα είσαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές;;;;;

  • Ελλείψει επιχειρημάτων, οι ακραίοι πολέμιοι της Συμφωνίας καταφεύγουν στην ηθική ή και έμπρακτη απόπειρα τρομοκράτησης…

 • Ήμουν αντίθετος με την συμφωνία των Πρεσπών, με είχε προβληματίσει όμως ο Θεοφύλακτος με τα επιχειρήματα του και φυσικά η ομιλία του Τσίπρα την προηγούμενη βδομάδα.

    • ασκησε βετο γιατι δεν δεχονταν οι σκοπιανοι την ονομασια erga omnes, ψευταρά και τότε (2007) το ίδιο όνομα είχε προταθεί απο Ελλάδα ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το είχαν απορρίψει….έλεος με τους ψευταράδες της ακροδεξιάς ΕΛΕΟΣ

     • Α να γειά σου, στα λόγια μου έρχεσαι! Άρα δεν έπεσε καμία υπογραφή ούτε υπήρξε καμία συμφωνία και αναγνώριση των Σκοπίων με όνομα “Μακεδονία” ή “Βόρεια Μακεδονία” . Πρώτη φορά τώρα θέλουν να αποκτήσει όνομα με νονό τον Τσίπρα!

     • δεν έδινε γλωσσά και ιθαγένεια. Ο αλ6ς τα δίνει όλα όπως εδώ για 99 χρονιά τα πάντα στο υπέρ ταμείο και ως 2066 πρωτογενή πλεονάσματα !

 • ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΙΣ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
  ΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η Ν.Δ.!
  ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΡΗΧΗ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ!!!

 • Ζητώ συγνώμη γιατί πίστεψα σε ψεύτες και να πω για τον κολοτούμπα της πολιτικής ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ .
  Δεν σε έστειλα στην βουλή για να τα πουλήσεις όλα και ειδικά δεν σε έστειλα για ξεπουλήσεις την Μακεδονία .

  Κάποιος που μετάνιωσε γιατί πίστεψε σε ψεύτες.

 • Λογικά” ο βουλευτής έπρεπε να ξέρει αλλά, φαίνεται ο Παντελής ξέρει καλύτερα . Τον Θεοφύλακτο τον λένε κάνε αυτό πες αυτό .
  Ο Παντελής λέει αυτά που λέει κάθε σωστός Έλληνας και πατριώτης .
  Μπράβο του .

 • 12 % υπέρ της Συμφωνίαςν !!

  ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ iefimerida.gr 20-1-19

  Ερευνα MRB: «Οχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών λέει το 70% των Ελλήνων. Στο σύνολο της κοινής γνώμης τη συμφωνία «βαθμολογεί» αρνητικά το 70% και θετικά μόλις το 12%.

 • Η σύμβαση υπογράφτηκε με μάρτυρες πολλούς κι έχει καθαρά και την υπογραφή μου

  δεμένος μέχρι κόκκαλο και όρους πονηρούς θα έχω μιά ζωή οδηγό κι ερμηνευτή μου

  Θυμάμαι ότι υπόγραφα πολύ-πολύ μικρός με πέννα από φτερό, νομίζω, και μελάνι

  μόνο από ανάγνωση δεν ήξερα ο φτωχός κι έτσι τον χρόνο κυνηγώ που τρέχει και δεν φτάνει

  Όσες φορές χρειάστηκε να την συμβουλευτώ μονίμως είχα άδικο κι έπρεπε να πληρώνω

  κι αν κάποτε αποφάσιζα μονάχος να σκεφτώ η σύμβαση απαγόρευε να σκέφτομαι και μόνος

  Κρατάω κι εγώ τη σύμβαση με χέρι χαλαρό και ψάχνω νά’βρω κάποιον που να θέλει να την κλέψει

  διότι εντός της γράφεται και μάλιστα ρητώς ο κάτοχος της δεν μπορεί να τηνε καταστρέψει

  Αλίμονο ο κακόμοιρος δεν πρόσεξα καλά αντίγραφα οι μάρτυρες κρατούν και σημειώσεις

  κι αν ίσως από αμέλεια χαθεί και τα λοιπά προβλέπει το συμβόλαιο πολύ βαριές κυρώσεις

 • Στόχος τους δεν είναι η ¨Βόρεια Μακεδονία¨. Στόχος τους δεν είναι ένα κράτος της πλάκας, με ανύπαρκτα στρατηγικά πλεονεκτήματα, με έναν πληθυσμό «μωσαϊκό», ένα κράτος που συντηρείται από έσοδα ναρκωτικών, πορνείας και της τεράστιας αμερικανικής στρατιωτικής βάσης. Στόχος τους είναι η ¨Νότια Μακεδονία¨, η Θεσσαλονίκη.

 • Είναι αλήθεια ότι το “Ουράνιο τόξο” θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές το Μάϊο με αίτημα αναγνώρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση “Μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα, βάσει τη συμφωνίας των Πρεσπών;

  • ΑΣΦΑΛΩΣ
   Θέμα «Μακεδονίας του Αιγαίου» έθεσε ο κ. Ζάεφ και μίλησε για «Αιγαιάτες Μακεδόνες». Κιχ, ο Τσίπρας.
   Την ίδια ώρα στη Φλώρινα και τα πέριξ ενεργοποιείται εκ νέου το «Ουράνιο Τόξο» (ψήφοι στις εθνικές εκλογές, 3.500 έως 5.000). Παρά ταύτα (τα ελάχιστα ψηφουλάκια)
   η έγερση μειονοτικού ζητήματος «Μακεδόνων» μέσα στην Ελλάδα είναι ante portas, ή μάλλον, έχει διαβεί την Κερκόπορτα.

   Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) με την επωνυμία “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και με το διακριτικό τίτλο “ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ”, ιδρύθηκε στην πόλη της Αριδαίας στις 18 Νοεμβρίου του 2018.

  • Οι θέσεις του σύριζα είναι πάγιες θέσεις υπεράσπισης των θέσεων του Ουράνιο τόξου από παλιά. Όταν ο Καραμανλής άσκησε βέτο στα σκοπιά η νεολαία σύριζα έκανε κοινές πορείες στην πόλη τον σκοπιών μαζί το τότε κυβερνών VMR για αναγνώριση της χώρας ος δημοκρατία της Μακεδονίας.
   Ο κύριος βουλευτής πρώην πασοκος ας θυμηθεί τα λόγια του Ανδρέα ότι “το όνομα μας είναι η ψυχή μας” και ας καθίσει στην καρέκλα του ως κοινός γυρολόγος…

   • Εάν, παρ’ ελπίδα, υπάρξει πλειοψηφία αντιπροσώπων του Λαού, που θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και τον όρκο τους, η εν λόγω Συμφωνία δεν θα έχει καμμιά απολύτως ισχύ και δε δημιουργεί καμιά υποχρέωση για την Ελλάδα. Την επόμενη ο Ελληνικό Λαός θα έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα.
    19 Ιανουαρίου 2019 news24gr…
    Γιώργος Κασιμάτης
    Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου –
    σύμβουλος του Α. Παπανδρέου

 • Ελλάς Ελλήνων χριστιανων.
  Ποντος μικρά Ασία καππαδοκια αρχαία θρακη Μακεδονία είναι χώματα ελληνικά και χριστιανικα.
  Η Ελλάδα μετα το μ.Αλέξανδρο δεν έχει πάει ποτέ σε επεκτατικο πόλεμο σε αντίθεση με τους καλούς της γειτονες.
  Ότι πόλεμο κάναμε ήταν για να διαφυλαξουμε τα εδάφη μας,και να μη καταλήξουμε να μαζευτούμε όλη στη ρουμελη και το μορια.

 • Όσα σχόλια και να γράφεις δεν αλλάζει τίποτα αγαπητέ!!
  Εύχομαι πραγματικά έστω και την έσχατη ώρα να κάνεις πίσω….

  • Τώρα ειναι αργά για πρόταση δυσπιστίας…το παίζει πατριωτικά το παιχνίδι και αν δεις πιο πάνω οι σανοφαγοι δεξιοί ξεσπαθωνουν με ότι πιο γελοίο επιχείρημα τους έρχεται στην γκλαβα

 • Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ σε μία (κατά λάθος) αποστροφή του λόγου του βουλευτού, “δεν είναι το 80% κατά της συμφωνίας, είναι το 60%”. ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. 6 στους 10. 6 εκατομμύρια στα 10. Και δε τους φτάνει, ακόμη και αυτό το ποσοστό το θεωρούν υπέρ. Λογική αντίστροφης δημοκρατίας, όσοι περισσότεροι εναντίον μας, τόσο περισσότερο 150 άτομα θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.