Στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού ΑΝΤΑΜΑ για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού – Το πρώτο 15θήμερο του Φεβρουαρίου η ανοιχτή Γενική Συνέλευση

25 Ιανουαρίου 2019
06:50

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε προχωρημένο στάδιο συγκρότησης του ψηφοδελτίου για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019, βρίσκεται ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΑΝΤ.Α.Μ.Α., μετά και τις συγκεντρώσεις γνωριμίας παλαιών και νέων στελεχών που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα το προηγούμενο διάστημα, στη Νεράιδα (23.12.2018) και την Κοζάνη (16.1.2019).

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, εν αναμονή και της οριστικής απόφασης ανεξαρτητοποίησης ή μη του Βελβεντού, προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου η ανοιχτή Γενική Συνέλευση του συνδυασμού στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στα Σέρβια, όπου θα κατατεθούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος, θα οριστικοποιηθεί ο επικεφαλής της κίνησης, που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι θα είναι και πάλι ο Πολυδεύκης Λιάκος, πολιτικός μηχανικός, και θα γίνει η παρουσίαση ικανού αριθμού υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

mikrovalto.gr

5 σχόλια

  • Γνωρίζω τον Πολυδεύκη Λιάκο εδώ και αρκετά χρόνια.
    Άρα μπορώ να ισχυριστώ ότι έχω αντικειμενική άποψη.
    Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ο πιο κατάλληλος για Δήμαρχος στην περιοχή του.
    Ούτε “βαλτός” είμαι -όπως θα μπορούσαν κάποιοι να ισχυριστούν- για να κάνω την συγκεκριμένη ανάρτηση, ούτε ψηφοφόρος της περιοχής των Σερβίων είμαι.
    Ιδεολογικά δε απέναντί του.
    Όμως, ας ψηφίζουμε αυτούς που είναι οι πιο ικανοί για το συγκεκριμένο αξίωμα, για να μην διαμαρτυρόμαστε στην συνέχεια.
    Αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά, θα πρέπει κατά την άποψή μου, να είναι γνώστες των προβλημάτων, να προσπαθούν για την επίλυσή τους και πάνω απ όλα, θα πρέπει να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Στοιχεία τα οποία διαθέτει ο Πολυδεύκης Λιάκος.

  • Ας ειμαστε σοβαροι ο Πολυδευκης καλος χρυσος κριθηκε και απορριφθηκε. Αλλες ειναι πλεον οι δυναμεις του Δημου και οσο πιο γρηγορα τις αξιολογησουμε τοσο πιο κοντα στον Χρηστο Ελευθεριου θα βρεθουμε.Προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι ξαναπροσφερεται ως αμνος σε κατι που το εχει ξαναδει και θα τον απαξιωσει εκ νεου. Αν αποσυρθει με δημοσια δηλωση θα προστατεψει τον εαυτο του , αλλιως θα απαξιωθει εντελως

  • Με το ζόρι και τα παρακάλια δήμαρχος δε γίνεσαι. Ο Πολυδεύκης ειναι καλός και ικανός οπως κι ο Ν Λαζαριωτης. Αρκεί να ενωθούν και να το αποφασίσουν . Και τις εκλογες θα τις κερδίσουν και σοβαρή δουλεια θα κάνουν στο Δήμο οποίος κι αν ειναι επικεφαλής.!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.