Ο σύλλογος αεροσφαίρισης Ωμέγα, Κοζάνης, συμμετείχε σε παιχνίδι που διοργάνωσε η Ομάδα Αεροσφαίρισης Βέροιας στα Ασώματα Ημαθίας (Φωτογραφίες)

18 Μαρτίου 2019
06:21
Κανένα σχόλιο

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης Ωμέγα, Κοζάνης, συμμετείχε σε παιχνίδι που διοργάνωσε η Ομάδα Αεροσφαίρισης Βέροιας στα Ασώματα Ημαθίας χθες, Κυριακή 17 Μαρτίου.
Στο παιχνίδι έδωσαν το παρόν η Ομάδα Αεροσφαίρισης Δράμας- D.A.W, η   Deadly Guns – Airsoft Team(Σκύδρα),η   Airsoft-Paintball arena M.A.S (Θεσσαλονίκη),μια μεικτή ομάδα Βόλου και Λάρισας και τέλος ο σύλλογος της Κοζάνης(   Σύλλογος Αεροσφαίρισης Κοζάνης ΩΜΕΓΑ ).
Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν ιλιγγιώδης σε ένα πεδίο δύσκολο και απαιτητικό.
Στο τέλος,νίκησε το χαμόγελο αλλά και η συναδελφικότητα των συμμετεχοντων,κάτι που επισφραγίστηκε σε τοπικό ταβερνείο.
Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για την εξαιρετική δουλειά,όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τα μέλη:
1)Σαββουλίδη Ιορδάνη,
2)Μάρκος Βάσσο,
3)Κολάση Γιώργο,
4)Μούσιο Πασχάλη,
5)Τονίδου Κωνσταντίνα,
6)Λιούρη Χρήστο,
για την εξαιρετική αγωνιστική παρουσία και την περήφανη εκπροσώπηση του Κοζανίτικου Συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.