Νέο υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής στην περιοχή του Ξενία Κοζάνης

18 Μαρτίου 2019
06:07

Ένα νέο υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής στην περιοχή του Ξενία, δημιούργησε ο Δήμος Κοζάνης. Είναι το δεύτερο Υπαίθριο Πάρκο Γυμναστικής στην Κοζάνη μετά από αυτό στο Δημοτικό Κήπο και στόχος είναι να δημιουργηθούν και άλλα σε διαφορετικές περιοχές της πόλης.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης «επιλέξαμε το χώρο του Ξενία καθώς είναι ένας χώρος με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, που προδιαθέτει για άσκηση ενώ εκατοντάδες είναι οι συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν καθημερινά τον συγκεκριμένο δρόμο για περπάτημα. Τα όργανα γυμναστικής διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά λειτουργίας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ως Δήμος προσπαθούμε συνολικά να αναμορφώσουμε την περιοχή, ήδη ανακατασκευάζονται τα παγκάκια κατά μήκος του δρόμου ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα καθαριστεί όλος ο χώρος. Έχουμε ήδη μελέτες για τη δημιουργία νέων πάρκων και σε άλλες περιοχές της Κοζάνης».

 

 

4 σχόλια

  • Προεκλογικά όλα καλά,για τα μάτια του κοσμου.κυριε Ιωαννίδη,που ανήκετε και στον χώρο των οικολόγων,για την καθαριότητα του δήμου Κοζάνης,ολων χωριών κάνετε τίποτα;για τους δρόμους χωρίς φωτισμό;για τα πάρκα στο νέο Κλειτος;μόνο να διαλύεται ξέρετε εσείς,τα αγάλματα στην πλατεία που εξαφανίστηκαν,μετά την ανάπλαση της πλατείας Κοζάνης;τα κρυψατε και αυτά,όπως και την Μακεδονία μας.ειστε ίδιοι όλοι σας,που υποστηρίζετε,αυτό το κόμμα,να ντρέπεστε όλοι εσείς που θα τους ψηφίσετε,αλλά μια φορά κοιτάξτε και τους γύρω σας,όχι μόνο το συμφέρον σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.