Ένταση προκλήθηκε στον αγώνα Κοζάνη – Ακαδημία Βοΐου μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της Κοζάνης (Βίντεο)

31 Μαρτίου 2019
23:54

 

Ένταση προκλήθηκε στον αγώνα Κοζάνη – Ακαδημία Βοΐου μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Νίκου Τραυλού. Στον αγωνιστικό χώρο ησήλθαν ο πρόεδρος της ομάδας της Κοζάνης κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης, καθώς και κάποιοι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτυρομενοι  στον α’ βοηθό  για την κόκκινη κάρτα στον Τραυλό.

Αυτά μας αναφέρει φίλαθλος της Ακαδημίας Βοΐου η οποία βρισκόταν στο γήπεδο και μας παρέθεσε φωτογραφία και βίντεο που καταγράφουν το συμβάν.  Μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει ” Ξέρετε αυτο είναι η θεία δίκη για τα περσινά αυτά που κάνανε περσυ τα λούστηκαν σημερα με το ίδιο ακριβώς τροπο με την μόνη διαφορά ότι μάλωσαν μεταξύ τους! Είμαι περίεργη να δω την τιμωρία θα δόθει!

Πηγή matiesstasport.blogspot.com

4 σχόλια

  • Επιεικώς απαράδεκτος ο επόπτης και δυστυχώς τον ακολούθησε στο δράμα του και ο διαιτητής Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Βοιου θα μπορούσε να έχει 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο τρίτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου με μια Κοζάνη που μόνο κυκλοφορία μπάλας είχε που ανέβηκε μετά με απόλυτη κυριαρχία πήρε το προβάδισμα με 2-1 ήρθε η στιγμή του φάουλ που ειλικρινά μόνο ο επόπτης είδε το αντίθετο και εδώ είναι και η ευθύνη του διαιτητή πολύ καθοριστική και έγιναν όσα έγιναν Κρίμα γιατί την επόμενη εβδομάδα η ομάδα της Κοζάνης δεν θα έχει τον αρχηγό της με ότι αυτό συνεπάγεται άθελά ή ηθελημένα.

    • δεν εχει καμια δουλεια να βριζει ο παιχτης ακομα και αν εχει δικιο…σωστη η αποφαση του εποπτη και διαιτητη…αυτοι ειναι οι κανονες..αυτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.