Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης τα “Λιοντάρια” Η Κοζάνη απαιτεί σεβασμό

1 Απριλίου 2019
00:04

Βράζουν όπως μας είπαν στην Κοζάνη με τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Ακαδημία Βοΐου και το γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης του  ο σύνδεσμος φιλάθλων της Κοζάνης τα “Λιοντάρια”

Φαίνεται πως η φετινή μας πορεία ενοχλεί.Φαίνεται ότι δεν μπορούν να χωνέψουν πως η Κοζάνη διδάσκει απλά μαθήματα ποδοσφαίρου και είναι ένα βήμα πριν την άνοδο στην Γ εθνική.
Σήμερα η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα από τις αποφάσεις των κ.κ Τσιμεντερίδη και Βογδόπουλου. Με τις αποφάσεις τους προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ακατανόητη  για εμάς η στάση διαιτητή και επόπτη ούτε μήνυμα λες και ήθελαν να περάσουν. Μήπως  σήμερα έπρεπε να χάσουμε ακόμα κι αν χρειαστεί σφαγή; .
Δυστυχώς για αυτούς τους   διαψεύσαμε.

Δε μας αρέσουν οι φωνές και οι άναρθρες κραυγές .Δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα.Προφανώς αυτό κάποιοι το εξέλαβαν ως αδυναμία.Η σιωπή όμως δεν είναι αδυναμία.Το ότι δε μιλάμε δε σημαίνει ότι δε βλέπουμε και μαζί Μ εμάς βλέπουν και οι κύριοι της ΕΠΣ και της διαιτησίας και κατάλαβαν.

Η Κοζάνη είναι το ιστορικότερο σωματείο . Κουβαλάει χρόνια ιστορίας και δε ζητάει σεβασμό .Τον ΑΠΑΙΤΕΙ.Το λέμε τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι για τη συνέχεια.
Δε πρόκειται να γίνουμε έρμαιο κανενός .Η ΚΟΖΑΝΗ  είναι ενωμένη και ενωμένοι θα προχωρήσουμε όλοι μαζί .

Υ.Γ 1 Ο βοηθός αν πραγματικά  τα έχει μεγάλα… να έρθει να μας τα δείξει αλλά να παραδεχτεί και στον αρχιδιαιτητή την συμπεριφορά του που δεν ήταν η πρέπουσα .Λίγο ντροπή δε βλάπτει .
Κύριε αρχιδιαιτητά τέτοια σεμινάρια τους κάνετε κάθε Δευτέρα ;  Αν ναι τι να πούμε άλλο Άξιος .

ΥΓ2 Είναι τυχαία όλα αυτά που έγιναν σήμερα (λάθη και άγνοια κανονισμών; )
Ότι και να κάνετε μεγάλοι και μικροί ΕΠΣ και διαιτητές η Κοζάνη θα τερματίσει πρώτη θέλετε δε θέλετε.

ΥΓ3 Την Κυριακή σας περιμένουμε κύριοι της ΕΠΣ και της διαιτησίας να πανηγυρίσετε μαζί μας τη νίκη μας.Ελάτε να δείτε την δυναμική του κόσμου της Κοζάνης

ΥΓ 4 Θέλουμε πολύ και σας ζητάμε να μη λακίσετε -όπως στο πρώτο παιχνίδι – να βάλετε τριπλέτα από το σύνδεσμο διαιτητών Κοζάνης

Καληνύχτα σας
Το ΔΣ  του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης
“Τα λιοντάρια”

 

https://matiesstasport.blogspot.com

7 σχόλια

  • Στην Κοζάνη δεν τους έμαθαν ότι ο σεβασμός ούτε απαιτείται ούτε επιβάλλεται αλλά κερδίζεται ; Αυτή η έπαρση και η αλαζονική στάση σας σας έφερε εδώ που είστε Τρία χρόνια τοπικό κι όπως δείχνουν τα πράγματα πάτε για τέταρτο

  • Συμφωνω πως η κοζανη πρεπει να τερματησει πρωτη και να ανεβει κατηγορια.πρεπει επιτελους.αλλα οχι οτι διδασκει και ποδοσφαιρο ρε παιδια.την ειδαμε την ομαδα

    • Αυτά να τα βλέπουν στον δήμο ο Λευτεράκης και ο Γιαννάκης γιατί ο μεγάλος ο πρόεδρος της fc Κοζάνης μας λέει ότι και το γήπεδο είναι της ομάδας όχι του δημου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.