Πτολεμαΐδα: Αλλαγές στο θέμα των συντάξεων χηρείας

1 Απριλίου 2019
10:17

Απαντήσεις σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, δόθηκαν στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το Σωματείο Συνταξιούχων  ΔΕΗ, με πρώτο το  θέμα των συντάξεων χηρείας, όπου ο Πρόεδρος Τάσος Δημάκης, ανέφερε ότι καταργούνται τα ηλικιακά όρια και αυξάνεται από το 50 στο 70% το ποσοστό αναπλήρωσης της σύνταξης.

Σχετικά με τις οφειλές στα Ασφαλιστικά ταμεία έκανε λόγο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, ενώ, υπογράμμισε ότι οι συνταξιούχοι θα πάρουν το εκκαθαριστικό για να ενημερωθούν ως προς  τον τρόπο επανυπολoγισμού των συντάξεων, για να τονίσει ο κ. Δημάκης, ότι οι συντάξεις δεν μειώθηκαν, αντιθέτως,  620 χιλιάδες συνταξιούχοι είδαν αυξήσεις

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Ένα σχόλιο

  • Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους σε ότι αφορά το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικο η καταστροφή, όσο και αν την περίμεναν ή την επεδίωκαν κάποιοι δεν ήρθε.
    Μετα απο απανωτές κατακόρυφες περικοπές με τούς νόμους Λοβερδου Κουτρουμανη Βρουτση κλπ.
    Τώρα αν ο Μητσοτακης και ο Στουρναρασ και οι συν αυτό περί άλλων τυρβάζουν και υπόσχονται νέες περικοπές, ασ προσέχουμε για να έχουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.