kozan.gr: Tερζοπούλου για Πλακεντά: “Θα θεωρούσα πολιτικά ευπρεπές να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη” – Τι απάντησε ο Π. Πλακεντάς (Βίντεο)

3 Απριλίου 2019
12:05

 

Μια στιγμή αντιπαράθεσης μεταξύ της Αθηνάς Τερζοπούλου και του Παναγιώτη Πλακεντά σημειώθηκε στο πρόσφατο debate των υποψηφίων δημάρχων Εορδαίας, στον τηλεοπτικό σταθμό West, όταν η πρώτη εγκάλεσε, ουσιαστικά, το δεύτερο, για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης. Δείτε τι απάντησε ο Π. Πλακεντάς στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

22 σχόλια

    • Έχει όμως και προστάτες. Αρκετούς θα έλεγα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διάλογος που διεμήφθη μεταξύ πολίτη και του γνωστού διαχειριστή της διαδικτυακής ομάδας ” Πτολεμαίοι Μακεδόνες” . Ο πολίτης κατήγγειλε ότι υποψήφιος του κ. Πλακεντά είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και ότι στο twιtter φαίνεται να διαδίδει, με αφορμή μαθητικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην ΠτολεμαΊδα, ότι η Πτολεμαίδα είναι μια άρρωστη κοινωνία που μεγαλώνει αγράμματους νέους.
      Ο κ. Ξανθόπουλος αφού ανεπιτυχώς προσπάθησε να τα μπαλώσει τελικά μπλόγκαρε τον χρήστη.
      Εδώ ο διάλογος, τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα.
      https://www.facebook.com/groups/230473294420232/permalink/403843527083207/?hc_location=ufi

    • Αυτό που θα ήταν αρκετό για την κυρία Τερζοπούλου θα ήταν να μην κατέβει καθόλου ο κύριος Πλακεντάς στης εκλογές

      • Θα ήταν αρκετό να καθαρίσει τον συνδυασμό του από συριζαίους που είναι υπέρμαχοι της συμφωνίας των Πρεσπών, αν θέλει να συνεχίσει να πουλάει Μακεδονικό σανό στο πόπολο.

    • Δευτέρα πρωί 27ης Μαίου που θα ειναι επισημα η νεα δημαρχος της Εορδαιας σε πανικο θα ειναι ο Πλακεντας και οι υπολοιποι/ες θυμησου το
      κοντος ψαλμος αλληλουια… 1,5 μηνας εμεινε ακομη

  • Παραμένει Αντιπεριφερειάρχης και στηρίζει τον Καρυπίδη, θεμρο υποστηρικτή τόσο της κυβέρνησης όσο και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

  • Ο ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ERGA OMNES ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΤΟΥ 2008.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.

      • Δεν μας λες και εμας που ακριβως αγωνιστηκε για τον δημο?
        Σου θυμιζω οτι και πριν μερικα χρονια αφου εχει αγωνιστει οπως μας λες…θα εβγαινε και τοτε αλλα εχασε απ την κυρια Βρυζιδου!

  • Κυρία Τερζοπούλου σαν πολίτης της Εορδαίας λυπάμαι αν μόνο ασχολείσαι με τον κύριο Πλακεντά. Περίμενα περισσότερα από εσάς στο debate το μόνο που άκουσα ποσά ποσά ποσά για τα οποία οι πολίτες έχουν άγνοια, για την καθημερινότητα του πολίτη για την Πτολεμαΐδα και τα χωριά τίποτα?? Μάλλον και εσείς μια από τα ίδια! Αν κρίνω από τον συνδυασμό σας! Κρίμα!!

  • Η Τερζοπούλου βρίσκεται σε πανικό , όπως σε πανικό βρίσκονται όλοι όσοι βλέπουν την καθολική αποδοχή της Εορδαίας στο πρόσωπο του Παναγιώτη Πλακεντά. Θα μπορούσε πιστεύω ο Πλακεντάς να έχει ανακοινώσει εδώ και 6 μήνες την κάθοδο του και να εκμεταλλεύεται την θέση του αντιπεριφερειάρχη. Δεν το έκανε και ανακοίνωσε την κάθοδο του 2 μήνες πριν τις εκλογές.Μιας και ομιλεί η Τερζοπούλου για ισονομία της θυμίζουμε ότι αυτή αλωνίζει ως υποψήφια εδώ και μήνες όταν ο Πλακεντάς αποχιόνιζε την Δυτική Μακεδονία και όταν προασπιζόταν τα συμφέροντα των πολιτών της Εορδαίας και της Κοζάνης και αυτή μάζευε ψηφαλάκια……πολιτικά ή ηθικά έχει να του προσάψει κάτι για την θητεία του?Για την στάση του στο εθνικό θέμα , για την στάση του στο θέμα της ΔΕΗ.

    • Αυτό για καλό το έγραψες; Μας λες ότι γνώριζε άλλα δεν ανακοίνωνε την υποψηφιότητα ώστε να δουλεύει υπόγεια και δίχως πίεση για τις εκλογές. Έτσι εξηγούνται όλα.

      • προφανώς ή έχεις πρόβλημα αντίληψης ανώνυμε ή εκτελείς συμβόλαιο για την Τερζοπούλου.Που ανέφερα εγώ ότι ο κ. Πλλακεντάς ήξερε πριν 6 μήνες ότι θα είναι υποψήφιος….είπα ξεκάθαρα ότι αν ήθελε να εκμεταλλευτεί την θέση του αντιπεριφερειάρχη θα φρόντιζε πολύ νωρίτερα να ανακοινώσει την διεκδίκηση της δημαρχίας της Εορδαίας και δεν θα άφηνε την κ. Τερζοπούλου ή όποιον άλλο να κάνουν εκλογικό “ψηστήρι” μόνοι τους….αυτό δείχνει ήθος που μάλλον εσείς για κάποιο λόγο( που όλοι καταλαβαίνουμε ) δεν αναγνωρίζετε….ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ…..

  • Ολα είναι δούνε και λαβείν ρε παιδιά…είναι δυνατόν ο περιφερειάρχης να δεχτεί την παραίτηση του Πλακεντα??? Ψηφιστε εσείς όπου νάναι

  • Όταν θέλεις να παραιτηθείς, παραιτείσαι. Δεν σου λέει ο Περιφερειάρχης όχι και συ πειθαρχείς.

    Τα περί αποχιονισμού παραπάνω μόνο ως αστείο ακούγεται. Η μόνη δουλειά είναι οι απλήρωτες υποσχέσεις.

  • ΚΥΡΙΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΦΗΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΝΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ….ΒΓΗΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ( ΕΠΩΝΥΜΕ)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.