H Ελένη Κακάλη, ο Παναγιώτης Τουλιόπουλος, Δημήτρης Κωστάρας κι ο Χρήστος Παγούνης υποψήφιοι με τον Χρήστο Ζευκλή στο Δήμο Βοΐου

3 Απριλίου 2019
18:51
Κανένα σχόλιο

«Μεγάλη η αγάπη για την τόπο μου. Ιερή υποχρέωση σε αυτούς που μας παρέδωσαν τη σκυτάλη. Βαθιά η ευθύνη μου προς τους κατοίκους του Βοΐου και κυρίως τη νεολαία που περιμένει εκτός από την ισχυρή παρουσία μας και το παράδειγμά μας, ούτως ώστε να μπούμε επιτέλους στον δρόμο προς την ανάπτυξη.

 Αυτά είναι τα ισχυρά κίνητρα που με ώθησαν να μετάσχω στα κοινά.

Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό 

Δύναμη Επανεκκίνησης στο πλευρό του Χρήστου Ζευκλή,

του οποίου ενστερνίστηκα το όραμα και τον εφαρμόσιμο

αναπτυξιακό σχεδιασμό του. Με αγωνιστικό φρόνημα, διαφάνεια και αλτρουισμό, επιχειρηματικές ιδέες ανάπτυξης και διάθεση για δουλειά θέλουμε να γίνει το Βόιο κέντρο πολιτισμού και να τεθεί σε τροχιά προόδου.»

Η Ελένη Κακάλη Χαλαμούτη γεννήθηκε στη Σιάτιστα στις 13 Οκτωβρίου 1966. Είναι κόρη του σιατιστινού εμπόρου Τηλέμαχου Κακάλη και της Αργυρώς Παπαθωμά που γεννήθηκε στα Νάματα και μεγάλωσε στην Εράτυρα.

Το 1984 αποφοίτησε από το Τραπάντζειο Λύκειο Σιάτιστας. Ασχολήθηκε εντατικά με τον τομέα της γουνοποιίας. Τα τελευταία 13 χρόνια εργάστηκε στην τράπεζα Εurobank-Ergasias στο κεντρικό κατάστημα της Κοζάνης. Είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική διαμεσολαβήτρια και επίσης πιστοποιημένη διαμεσολαβήτρια κινητών αξιών από την Τράπεζα της Ελλάδος, βραβευμένη από την Eurolife για την ανάπτυξη πελατολογίου και τη διατηρισιμότητα του στη διάρκεια εργασίας της στο τραπεζικό ίδρυμα της Εurobank. Έπειτα από την εθελούσια αποχώρηση της συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση της επισκέψιμης βιοτεχνίας γούνας στη Σιάτιστα.

Είναι παντρεμένη με τον Σιατιστινό Κωνσταντίνο Χαλαμούτη, έμπορο γουναρικών και μητέρα πέντε παιδιών.

 

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Βοίου

Κακάλη-Χαλαμούτη Ελένη 

=================================================================================

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΟΥΝΗΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

«Η τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Ζευκλή υπήρξε καταλυτική στην απόφαση μου να στηρίξω τη νέα του προσπάθεια για το 2019 – 2023 στον Δήμο Βοίου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του έναν καταξιωμένο και ικανό αυτοδιοικητικό πολιτικό, με όραμα, έτοιμο πλάνο και σχέδιο για μια δημιουργική τετραετία που έρχεται.

Και σε αυτή τη νέα προσπάθεια επέλεξα να είμαι παρών, να καταθέσω την εμπειρία αλλά και την επιστημονική μου γνώση πάνω στην σύγχρονη λειτουργία ενός Δήμου στον οποίο έχουν ήδη γίνει αρκετά αλλά μπορούμε και θέλουμε ακόμη περισσότερα, με στόχο όπως θέλει και ο Δήμαρχος μας, την «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»! »

O Παγούνης Χρήστος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1980 στην Κοζάνη. Κατάγεται από το Δρυόβουνο.

Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Καστοριάς το 1998. Σπούδασε στην Θεσσαλονίκη στο Αγγλικό κολέγιο I.C.B.S στο τμήμα “Business Computing”, απ’ όπου και αποφοίτησε με τίτλο σπουδών “Bachelor Business Computing”. Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο PACE University της Νέας Υόρκης στο τμήμα “Computer Science” όπου απέκτησε τον τίτλο “Master in Computer Science”. Το 2007 πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία, παίρνοντας το απολυτήριο στο Στρατό Ξηράς με ειδικότητα στην “Έρευνα Πληροφορικής” λαμβάνοντας και τον αντίστοιχο τίτλο της εξειδίκευσης από τον Στρατό.

Το 2008 μπαίνει δυναμικά στο χώρο της γούνας και συγκεκριμένα στην εκτροφή των γουνοφόρων ζώων. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται αποκλειστικά σε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εκτροφής και συγκεκριμένα στην εταιρία «ΑΦΟΙ Ν. ΠΑΓΟΥΝΗ Ο.Ε».

Είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 3 ετών.

=============================================================================

ΤΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ονομάζομαι Τουλιόπουλος Παναγιώτης, κατάγομαι από τη Βελανιδιά Βοΐου Κοζάνης και ζω στη Νεάπολη τα τελευταία 30 χρόνια. Έχω φοιτήσει στη σχολή γάλακτος Ιωαννίνων και έχω δουλέψει για δεκαπέντε χρόνια σαν τυροκόμος. Σήμερα είμαι στέλεχος σε ιδιωτική εταιρία του κλάδου τροφίμων. Έχω δυο γιους οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη Νεάπολη Βοΐου. Ασχολούμαι με τα κοινά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και σε επίπεδο δήμου και συμμετέχοντας ενεργά σε συλλόγους. Πιστεύω ότι αυτός ο όμορφος τόπος που ζούμε χρειάζεται μία «επανεκκίνηση» και ευελπιστώ ότι θα μπορέσω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου σε αυτή την προσπάθεια. Το οφείλουμε στον εαυτό μας να προσπαθήσουμε, άλλα περισσότερο το οφείλουμε στους νέους που μένουν εδώ, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν τη ζωή τους πιο ανθρώπινη. Το όραμά μου αυτό, βρήκε ανταπόκριση στα πιστεύω και τις αξίες του Χρήστου Ζευκλή, για αυτό στρατεύομαι και εγώ με το συνδυασμό του, «Δύναμη Επανεκκίνησης». Ελπίζω πως με τη βοήθεια σας θα κάνουμε πράξη αυτά που πιστεύουμε.

==========================================================================

ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ

«Την τιμητική πρόσκληση του Χρήστου Ζευκλή, ενός ανθρώπου με όραμα και αποφασιστικότητα δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης». Μέλημά μας θα είναι η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συμπολίτες μας, αγρότες, κτηνοτρόφους, καταστηματάρχες, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, και όλους όσους θελήσουν τη βοήθεια μας. Ελπίζω και εύχομαι με τη δική σας στήριξη όλα αυτά να τα κάνουμε πράξη. Να πάμε το Δήμο Βοίου μπροστά, εκεί που του αξίζει!!»

Ο Κωστάρας Δημήτριος (Τάκης) γεννήθηκε στο Τσοτύλι Βοΐου στις 21 Αυγούστου 1972. Είναι γιός του Αθανασίου Κωστάρα, κρεοπώλη, και της Αγλαΐας Κωστάρα. Αποφοίτησε από το Ιστορικό Λύκειο Τσοτυλίου. Εργάστηκε ως κρεοπώλης και κτηνοτρόφος στην οικογενειακή του επιχείρηση, που διατηρεί μέχρι και σήμερα στο Τσοτύλι, μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό του Αποστόλη. Από το 2010 εργάζεται στα ΕΛΤΑ στο κατάστημα Τσοτυλίου ως ταχυδρόμος. Είναι παντρεμένος με την Χάμουργκα Παναγιώτα, παιδοψυχολόγο, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά. Είναι πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Π.Σ «ΔΡΑΣΙΣ» Τσοτυλίου, της οποίας υπήρξε και πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής. Επίσης, είναι πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζούζουλης-Ροκάστρου όπως και μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Κοζάνης, υπεύθυνος για τον Δήμο Βοΐου. Είναι μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου, του Συνδέσμου Φοιτησάντων «Εν τη Τσοτυλίου» Σχολή και του Γ.Π.Ο Καστοριάς (γυναικείο ποδόσφαιρο).

Είναι εκλεγμένος, και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο μας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.