kozan.gr: Γ. Ντζιμάνης για λανθασμένη αναφορά του ΣΚΑΙ: “Επιτέλους σκασμός” (Bίντεο)

4 Απριλίου 2019
08:15

Φανερά ενοχλημένος για το γεγονός ότι στο χθεσινό δελτίο του ΣΚΑΙ παρουσιάστηκε – και με λανθασμένη φωτογραφία – ως βουλευτής που ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του “Πράττω” του Ν. Κοτζιά, είναι ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Ντζιμάνης, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: ‘Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την αναφορά του ΣΚΑΙ στο όνομά μου, εγώ είμαι μέλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. Επιτέλους σκασμός”.

Δείτε τι ακριβώς ενόχλησε τον Γ. Ντζιμάνη, στο βίντεο που εντόπισε το kozan.gr

 

12 σχόλια

  • «Επιτέλους σκασμός»!!!
    Δημοκρατικά-δημοκρατικά…

    Υ.Σ.
    Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ξανάγινε «Μϊκρας» δια του λόγου του Τσίπρα. Το αεροδρόμιο Κοζάνης «Φίλιππος» πώς να το ονομάσουμε; Παμπόρ;

    • Δημοκρατια δηλαδη για σενα ειναι η παραπληροφορηση και η δυσφημιση χωρις καμια αντιδραση. Δε σε βλεπω να τα ασπαζεσαι. Δυσανασχετεις ομως μονο για τους αλλους. Μεγαλος δημοκρατης και κυριως αντικειμενικος.

    • 9,13
      Κάλο το σχόλιο σου , νομίζω πως τα βαφτίσια στο αεροδρόμιο Κοζάνης θα τα κάνει ο Ιωαννίδης με τον Καρυπίδης πολύ ευχαρίστως

    • με συγχωρείτε κύριε “Νοτιομακεδόνα λόγω προδοσίας” ……
      Το στρατιωτικό της Μίκρας εννοούσε!
      Ψηφίζετε εσείς τώρα;

  • Όταν κ.Ντζιμανη έχουν άδικο, όπως λέμε και στο στρατό εκτελείς και βγαίνεις παραπονούμενος δηλαδή το άκουσες το διαψεύδεις και τους πηγαίνεις στα δικαστήρια. Το επιτελούς σκασμός αρμόζει σε άλλες εποχές και οχι σε δημοκρατία .Νομίζω να γίνομαι αντιληπτός.

  • Σε κάθε θέση άσκησης εξουσίας και ιδιαίτερα στην πολιτική και ακόμη πιο ιδιαίτερα σε νεόκοπους δήθεν πολιτικούς, η μέθη της εξουσίας είναι πιο έκδηλη και πολλές φορές γίνεται επικίνδυνη.

  • Δεν κατάλαβα κ. πρώην στρατηγέ τη φρασούλα σας, μήπως έχετε μπερδευτεί αλλά το υφάκι σας αφορά όλους μας.

  • Μακάρι να φωναζες έτσι για τη Μακεδονία, να πεις στον κοτζια και τσιπρα σκασμός θα σε ήξερε όλος ο κοσμος και δεν θα χρειαζόταν να αποδεικνύεις πιος είσαι και που εισαι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.