Ξεκίνησε η λειτουργία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ενωτική δημοτική παράταξη «Ενωμένη Εορδαία»

8 Απριλίου 2019
10:11

Η ενωτική δημοτική παράταξη «Ενωμένη Εορδαία» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Πλακεντάς, ενημερώνουν τους πολίτες της Εορδαίας ότι από την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 ξεκίνησε η λειτουργία του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας, το οποίο βρίσκεται στην πάροδο Βασιλέως Κωνσταντίνου (έναντι εισόδου πάρκινγκ Λαζαρίδη).

7 σχόλια

    • Με τη λογική αυτή, κάθε εν ενεργεία Δήμαρχος, περιφερειάρχης, σύμβουλος κλπ θα πρέπει να παραιτείται από τη θέση του εαν είναι ξανά υποψήφιος. Το ίδιο και βουλευτές, υπουργοί κλπ. Επικίνδυνη σκέψη που οδηγεί στην ακυβερνησία με μαθηματική ακρίβεια….

  • Καλή επιτυχία ΦΙΛΕ Παναγιώτη.Είσαι καλό παιδί και πιστεύω έχεις καλή διάθεση για προσφορά στην πόλη σου που σε τιμάει τόσα χρόνια και σου δίνει συνεχώς θέση στα κοινά.
    Μόνο καλό θα ήταν να μαζέψεις ορισμένα πρωτοπαλίκαρα σου γιατί σου κάνουν ζημιά….δεν παίζουν καθαρά και τα θέλουν όλα δικά τους.
    Και πάλι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου

    • Όποιος είναι καλό παιδί τον κερνάμε μια πάστα
      Δεν τον επιλέγουμε να μας εκπροσωπεί και να διοικεί την πόλη ψηφίζοντας τον. Αν είναι δυνατόν.ανθρωποι που ως μόνο βιογραφικό έχουν το ότι ήταν ξανά υποψήφιοι… Άνθρωποι συστημικοί που τόσα χρόνια κυβερνάνε τον τόπο και μόνο προς τα πίσω τον πάνε.. προλεμαιδιωτη ξύπνα. Δε σου αξίζουν.. για μένα ο μόνος και πιο σοβαρός από όλους ο Κοκκινίδης!

  • Όλων τα βιογραφικά εξαιρετικά όπως και του ίδιου του κ. Πλακεντα. Είναι όλοι τους ξανά υποψήφιοι.. αν είναι δυνατόν. Άλλο συμμετέχω στα κοινά με εθελοντισμό και δράσεις για τον τόπο και άλλο συμμετέχω στα κοινά επειδή είχα η θέλω να έχω μόνο μια καρέκλα. Λυπάμαι και λυπάμαι για τα πρωτοπαλίκαρα του δήθεν ανεξάρτητου κου. Πλακεντα… Όσο για τον πρώτο που σχολίασε έχω να πω το εξής:αν είναι καλό παιδί κάποιος τον κερνάμε μια πάστα δεν τον ψηφίζουμε στις εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.