Ευχαριστήριο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

8 Απριλίου 2019
13:42
Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και το σύνολο των μαθητών μας, ευχαριστούν θερμά το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΠΙΤΣΑΡΙΑ “TIP TOP”, Ματιάκης Αθανάσιος & Σία Ο.Ε., για την αγορά και εν συνεχεία δωρεά προς το σχολείο μας ενός ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΗΡ Μ5035, για καθημερινή χρήση από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Τέτοιες πράξεις μας πλημμυρίζουν με χαρά και αισιοδοξία, όχι μόνον για την απρόσκοπτη λειτουργία του σχολείου μας αλλά και για το μέλλον της εκπαιδευτικής μας κοινότητας γενικότερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.